IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[Ei aihetta]Maanantai 21.07.2008 05:11



Joo. Kello 1:14. Mulla herätys kello nolla kuus. Terve!

Vielä viisi päivää töitä ja sitten alkaa lomalomaloma. Odotan tätä lomaa ehkä semisti enemmän kuin edellistä lomaani. Syystä että;

-Olen niin kyllästynyt töissä oloon. Ja kaikkeen siihen tressiin. Pla.
-Olen niin tekemässä lomallani jotain huippua!

Me ollaan varattu mökki, Sodankylästä. Joo, en mäkään tiedä missä se on. Joten et ees oo nolo jos säkään et tiedä. (ei ees oo eka kerta kun käyn,kai? mutta maantieto. en mä sitä ehkä kartalta osaisi näyttää). Lähettäis niinku viikon päästä Sunnuntaina. Oltais mökillä (ihanaa), Torstaihin asti. Jonka jälkeen meidän matka niinku jatkuisi Vuokattiin, pipet. :D Festareille joidenka artisti tarjonnosta tunnistin KAKSI NIMEE. Mut ei se musiikki, se fiilis. Jea.
Ja sitten Sunnuntaina takas kotiin. Eli viikko.

tai.

Vaikka meillä tosiaan on se mökki ja kaikkee, niin mun / meidän lähtö ei silti oo ihan 100%.
Meinaan oon ihan täpöllä lähdössä 9.8 ulkomaille. @äidin kanssa. Sekotus alkoholia ja aurinkoa, se on se juttu. Ei niinkään se shoppailu tällä kertaa, koska voi olla että joudutaan muutenkin meneen pummilla osa lentomatkasta. Onnistuuhan se junassakin, daa-a?

Jompikumpi. Koska sitten mun pitääkin kääntää katseeni säästölinjalle. Nimimerkillä. Tulossa on lähes 600euron mätkyt. Pah, eli säästötili-säästötili. Muutenhan nää ois ehkä molemmat reissut voiny toteutua, mutta pitää ajatella tällä kertaa ihan hieman pidemmälle kuin yleensä.

Hauskinta on että matkaaminen Sodankylään tai Turkkiin tulee maksamaan lähes samanverran.
Uskomatonta. Vielä kun saisin vaan frendit tajuamaan saman ja saisin ne unohtamaan Sodankylän näkäräiset. Niin tää ois superiiiiii.

Mutku ne on niin räppii, niin räppii. Ja siis joka pojan ja tytönhän pitää tänä Kesänä jammaa ees kerran livenä !"kuka se on joka Kesällä tulee.."! plapla. Aika hapokasta.

Oon mä täällä, siellä, tuolla. Niin lupaan olla niin kaikkialla.

Haluan kaikkea. Haluan niin paljon asioita, että pelkään etten kohta saa mitään ..Koska en jaksa keskittyä oikeen mihinkään. Nappaan vaan ja ellei tartu niin uutta koukkuu kehiin.
Eikä haittaa vaikka joku imasee madon, laitetaan uusi mato koukkuun.
(joo? ajattelin tän pervosti, joten se ehkä siksi särähti korviin). Ja esim. kalaankin ois kiva päästä!

Viikonloppu.

Wtf? Oli ihan huippu Lauantai. Oon niin ylpee että mä oikeasti pääsin liikkeelle JO 19:30. Vaikka olin duunissa seiskaan asti. (me tosin lähdettiin jo puol seiska). No mä olin ja laitoin itseni ihan valon nopeudella ja kirmasin Jennille. /asuu tossa ihan mun hollilla. Lähettiin siitä sitten aika pian assalle Saijaa vastaa. Jenni päätti ottaa mukaan omaisuutensa, joten me sitten kannettiin pökkiin jtn jumalatonta paperikassia. En ehkä muuten ois kantanu, mutta tiesin että siellä oli myös YKSI skumppapullo. Joka oli siis tarkoitettu yhteisen hyvän puolesta. Tosin mähän se sitten melkein yksin join. Muut ei oikeen lämmenny. Paitsi P / ja J, mutta ne juokin kaikkee mistä on hiemankin mahdollisuus humaltua.

Draamalta ei vältytty ja (sata salamaa iski tulta) ,Tanjan synttäri bileet sai uuden tähden ja mun ilta päättyi kyyneliin. Mutta mä olin humalassa ja en ees oo vielä 22 vuotias. Että annettakoon mulle anteeksi. Ja siis humalaisten ihmisten ei tosiaan pitäis alkaa juttelemaan työasioista. Se päättyy aina näin. Ja mäkin olin siinä kunnossa että mun ei ehkä ois kannattanu juurikaan mistään puhua, mutta tiedäthän sä mut. :__DDD

No tää kaikki on niin youtube kamaa. Ja pahinta on että tää on taltioituna Jontun puhnassa.
Musta ehkä vois tulla uusi "kaivarin ihkudaa pissis". Se ois niin mun tuuria.
Ja me niin istutaan oikeudessa. Kuinka mun ihmisoikeudet on riistetty ja läpäläpäläpä.
Tienaan omaisuuden itku-raivari-teini videollani. Ja sit mä toteutan Sodankylä ja Turkki reissuni ihan 6-0. Ja jos sä oot hiljaa niin maksan sutkin messiin!

Soitin mun frendille:
"Moi, tiedäks olinko mä eilen kuule baarissa?"
"Ai sä hait mut baarista. Minne me mentiin?"
"No sepä kiva. Vitsi. Mä en kato muista."

@Ja mähän olin tänään,Sunnuntaina duunissa. Ja mun piti vain lähtee käymään jossain "yhdellä".
Tuplapalkka niin se kummasti virkistää ihmisen.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.