IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Ihanaa*Olla*Vapaalla.Keskiviikko 26.11.2008 17:11


Vapaa.

Tänään olen joutunut perumaan sovitut menoni ja jättäytymään kotiin. Yksinkertaisesti liiallinen meneminen on uuvuttanut minut siihen pisteeseen että tarvitsen edes yhden kokonaisen päivän vain kotona olemiseen. Ja tämä on ollutkin tähän asti aivan loistava päivä. Tosin näissä tilanteissa ajatukset lähtevät karkailemaan hyvinkin raskaisiin asioihin. Asioihin joita voin lykätä ehkä vielä muutamia päiviä.. sitten ne on käytävä läpi. Vaikka väkisin.

Tänään olisi ollut viimeinen juontoni big brother game ohjelman parissa, mutta todellakin jouduin perumaan tämänkin. Onneksi sain tuuraajan. Olisi ollut ihanaa vetää vielä yksi lähetys teille, mutta luulenpa että väsymyksen uuvattama siitä ei olisi syntynyt koskaan tunnin lähetystä. Pahoitteluni.

Lunta sataa silleen sopivan kivasti tälläkin hetkellä. Valkoinen maa todellakin antaa hieman energiaa lisää. Oli ihanaa kävellä äidin luokse aamukahville. Hetken jopa tuntui siltä että kaikki on niinkuin ennenkin. Kaulaliinaan ja lippalakkiin sonnustautuneena sain jopa olla ilman erinäisiä osoituksia, katseita tai huuteluita. Olin niin vaan Niko from Kerava. Loistokasta!

Eilen illalla ystäväni joutui todistamaan "itkupotkuraivarit", tosin ilman itkuja ja potkuja ..mutta kuitenkin. Yksikin asia jos ei mene niinkuin haluan tuntuu maailmanlopulta. Pienetkin vastoinkäymiset ylitsepääsemättömiltä. Olisin ollut valmis vaikka menemään läpi seinieni. Onneksi en ollut yksin, pelottaa mitä olisikaan voinut tapahtua. Päätin siispä sabotoida taloyhtiöni ilmoitustaulun, enhän kuitenkaan halua omaa kotiani turmella.
Minulla on kaikki hyvin tai niin ainakin haluan uskotella. Toisinaan vain mietin mihin tämä kaikki vielä lopulta tulee johtamaan. On kuitenkin selvää että tämä ei ole tervettä, mutta ei tämä paljoa poikkea tavallisuudestakaan. Kai?

Nyt kuitenkin huvittuneena mietin tätä kaikkea edellämainittua. Oli naapurinkin ilme näkemisen arvoinen kun sattui tulemaan juuri rappuun. Ha, onneksi kyseessä oli kaverini joten asia jääköön meidän väliseksi!

Nyt tosiaan subin pestin loputtua kuitenkin on käännettävä katse uusiin haasteisiin. Eli on ns. käännettävä uusi sivu tästä loputtomasta vihkosesta. Toivottavasti se olisi loputon, sillä tällä hetkellä tarvitsen kaikki mahdolliset projektit. En vielä ole pystynyt palaamaan normaaliin työhöni. Senkin asian suhteen tulisi tehdä nopeita päätöksiä, sillä virkavapaani loppuu ihan muutamien viikkojen kuluttua. Palaanko takaisin, vai en?

On tapahtunut myös paljon hyvää. Niistä asioista en kuitenkaan voi puhua, koska tiedän niiden aiheuttavan hämmennystä. Lisäksi minua kai sitoo jonkin asteiset vaitiolotkin.
On kuitenkin selvää että vielä en tule katoamaan mihinkään, vielä on niin paljon annettavaa.

Jos minua haluaa kuulla livenä niin kannattaa laittaa voice päälle perjantaina klo.14 ->
Vappu pitää "big brother valvojaiset" ja jokaiselta kaudelta menee muutama tyyppi hänen vieraakseen puimaan pian loppuvaa kautta. Eli narsistinen pikku paska antaa vielä yhden kerran nasevia kommentteja finaali nelikosta julkisesti. ;)

(vaikka tiedä vaikka minua kuultaisiin pian radio soitossa ympäri päivän, sillä ehdotin lovexin pojille duettoa lempäälässä viikonloppuna. tosin kännissä ja läpällä:D! olivat muuten vallan mukavia heppuja)

Kuittaus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.