IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

mun askelmittari on häviksissä. nhaa, pitäis ettii. mut ennemminkin mua himottais löytää mun kaket. niin tv - kuin dvd. oon vitun pro näissä!
ei tarvinnut edes suuremmin kinua, mutta mulla on VAPAATA KOKO mun synttäri viikonloppu.
eli to-su. oioi, kyllä mua nyt hemmotellaan. tosin ne listat ei oo vielä seinässä.. eli mitä vain voin tapahtua. *kauhuelokuvanjännitysmusiikki*,kyllä sä tiedät eiks joo?
0700-1300 dduunissa tänään,että mua nakuttaa noi aamuvuorot, mut toisaltaan ihan jees. menee paljon jouhevammin kuin illat. ja sit tuntuu jotenkin et jää tosi paljon enemmän aikaa itselleen. mikä on kanssa tosi hyvahyva homma.
tänään sit ekaa kertaa periaatteessa alkoi mun kv-koulutus. aika ovelaa, mut oikeesti MILJOONA juttua mitkä pitäis jo tässä kohtaan muistaa,vaikka koulutus ei ole kunnolla ees vielä startannu. voipi olla et turvaudutaan muistiinpanoihin joskus ja joka kerta. mut kaiken oppii kun aikas duunailee.
huomenna sitten olisi ansaittu tilipäivä ja vapaapäivä. uulalalalauula. <3
se ois sit silleen et jtn uusii vaate riepuja vois hommaa ja tottakai se perinteinen palkkapäivän-mäkkärihimomättö! ja lauantaina ehdottomasti ihan vaan "muutamalle"!

haluun yht juttuu ja meil on vain yks yhteinen tuttu. mut ira lupas kääntää mun kanssa jokaisen saatanan kiven stadista ympäri et löydetään se. ellei se sit istu vankilassa :'D
(ira sä tiedät, mut shhhhhs) eli paljon on taas tapahtunut ja paljon tulee tapahtumaan.
jos haluut niin 24/7 palvelu palvelee teitä numerossa.. ei, eipäs palvelekkaan.
tää on mun elämä ja elän sen itse. toisinaan toisilta salaa, toisinaan julkisesti.

mut niinhän me kaikki :)
tehdään tästä taas elämisen arvoinen torstai! cú.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.