IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Heissan!

Nyt on tapahtunut taas vaikka mitä ja olen päivittäin tehnyt tänne tuloani ..mutta yksinkertaisesti aikani ei ole riittänyt päivitykseen! (harvaa se tuskin hetkauttaa, mutta tästä on hyvä aloittaa)
Nimittäin se kielii siitä millainen viikko minulla on ollut takana ja millainen olotilani on ollut.
Olen koko viikon ollut aivan varma että nyt se kuume nousee .. olen ihan salee kipeenä, mutta
syynä taitaa olla se että en ole oikeastaan hirveästi nukkunut.
Ja väsyneenä sitä tietenkin tuntee itsensä hieman kipeäksi.
Mutta Sunnuntai päivän pyhitän ihan yksinoikeudella nukkumiselle.
Tosin tällä hetkellä olen täällä Uudessakaupungissa joten voipi olla että Sunnuntai vietetään dösässä ja junassa kohti kotia.. Ellen sitten saa pidennettyä reissuani Maanantaille.

Tänään saavuin tänne sillä huomenna juonnan erään tapahtuman ja pelipaikalla pitää olla jo aamu kahdeksalta, joten ei tänäkään yönä kovin kummoisia unimääriä nukuta. Pitää vielä valmistella spiikkejä ja katsella tapahtuman kulkua.. Jännää!

Viime viikonloppu vietettiin laivalla ja piipahdettiin Tukholmassa. Pakko hehkuttaa että ihan sairaan magee kaupunki! Helsinki on sellainen ns."halpakopio" aika samalla kaavalla..tosin hieman pienemmässä mittakaavassa. Ruotsalaiset vaan on niin paljon trendikkäämmän näköisiäkin!
Ja nuuska suussa kulkevat pojat on aina saanut mut kermavaahdoksi.
Siksi minäkin olen päättänyt että voisin siirtyä nuuskaan vaikka sehän on kuulemma enemmän haitallista terveydelle kuin tupakointi, mutta eiköhän tästä kuitenkin joskus lähdetä muutenkin tuonpuoleiseen?
Ostin ensimmäisen ikioman nuuskapurkin, mintunmakuisen sellaisen. Nam.
Olen siis aloittanut siirymävaihdeen Ruotsalaisuuteen.

Olemme ihan tosissamme keskustelleet että voisimme muuttaa Ruotsiin.
Toki ajoitus on huono siinä määrin että vielä pystyy takomaan täälläkin kun rauta on jokseenkin vielä hieman hiilloksilla, mutta eihän rakkaasta naapurimaastamme tänne kestä laivalla kauaa tulla joten kyse ei kuitenkaan olisi ihan maapallon toiselle puolelle muuttamisesta. Vaikka toki sekin olisi ihanaa. Olen kuitenkin aina haaveillut muuttavani ainakin hetkeksi jonnekkin muualle, sillä minusta ihmisten pitää nähdä myös muita kulttuureja ihan jo senkin puolesta että tajuaa että kaikki ei ole niin hyvin ehkä muualla kuin meillä täällä kotimaassamme. Sitten sitä Suomalaisuuttakin varmaan osaisi arvostaa hieman enemmän kuin palaisi tänne takaisin, jos siis palaisi..

Facebookkiin ilmestyi alkuviikosta kuvia joissa minut nähdään mm. "nuolasemassa" erään naisen sukupuolielintä. Ja tämän kuvan johdosta olen saanut aika paljon erinäisissä paikoissa kommentteja. Kyse kuitenkin oli ihan harmittomasta läpästä ja kuva poistettiin välittömästi.
Joku stalkkeri sen kuitenkin kerkesi sieltä jo nappaamaan ja nyt sitä linkitetään minulle, koska se löytyy jostain keskustelupalstoilta.
Kyseessä on siis ihan vain harmiton kavereiden välinen kännisekoilu.. Joten mitään suurempaa tästä ei aikaiseksi saa ja siksi halusinkin asiasta täällä vielä mainita erikseen.

Laivareissumme oli onnistunut & aivan mahtava!
Ei suuria draamoja, yksi ainut kusipää joka melkein osui nyrkillä minuun, muutama yli-innokas ihminen, muutamia randomeja hytin täydeltä ja sokerina pohjalla joku äijä jonka lompakko pullotti hieman liikaa joten hän tarjosi kaksi päivää meille viinaa ja antoi rahaa. Eli kai tämä on jo jonkin asteista escore toimintaa :D Luxus luokan sellaista. (lainaus bb-talon sanontoihin)

Mutta tosissaan ihan fiilis reissu! ..Kohta uusi tulossa ja voin sanoa että ette ole vielä kuulleet ja nähneet mitään. Lisäksi muutaman projektin suhteen käydään neuvotteluita ja voin sanoa että jes!
Tosin kestääkö pää? Riittäkö aika?
Ollaan kuulolla ja katsellaan kyllä se kevät sieltä tulee ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.