IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Kellotkin tuli sitten siirrettyä!
..Mikä tarkoitti sitä että baarissa tuli valomerkki tuntia aikaisemmin, ei hyvä.
..Vielä 19 aikaankin on tosi valoisaa, ihan jees!
..Jokatoinen kello eri ajassa, menee muutama viikko totutella.

Täällä sitä ollaan Rauman suunnalla tällä hetkellä ja huomenna olisi tarkoitus jälleen palata sivistyksen pariin. En missään nimessä halua dissata ketään, mutta onhan tämä meno täällä päin maailmaa aivan erinlaista kuin se mihin itse on viime aikoina tottunut.
Mutta ihan hyvä edelleenkin on aina toisinaan lähteä hieman kotikulmilta pois, niin ei ala hommat käymään liian yksitoikkoisiksi. Ja uudet (tai no vanhat) naamat on aina vaihtelua.

Rakas koirani London nauttii täällä olostaan aivan valtaisasti. Täällä saa olla ja mennä vapanaa ja nyt hän on viettänyt muutaman päivän Vili nimisen koiran kanssa. Ihanaa nähdä kuin kaksi koiraa kiintyy toisiinsa niin nopeasti. Leikkivät yhdessä, nukkuvat yhdessä, käyvät ulkoilemassa yhdessä.
On se niin salettia että minun perheeseeni tulee vielä jossain kohtaan "se" Britney.
..Mutta nyt mietitään rauhassa eikä tehdä äkkipikaisia päätöksiä. Niistä kun toisinaan saa maksaa aika kovan hinnan.

Lauantaina juontelin eräät "messut". Hitsi että viihdyn lavalla ja varsinkin mikrofoonin kanssa.
Vaikka itse sanonkin niin minut on sinne luotu. Mielipiteitä toki on monia ja kaikki ei aina voi kaikista pitää ja niin varmaan minunkin tapauksessa ,mutta toistaiseksi mm. tuosta juonnosta olen kuullut vain positiivista palautetta. On outoa kuinka ihmiset jaksoivat (varsinkin nuoret) seurata koko neljä tuntisen tapahtuman vain ja ainoastaan minun takia. Kulkivat perässä ja napsivat puhelimiinsa ja kameroihinsa kymmeniä ja taas kymmeniä valokuvia. On outoa että ihmiset kuvaavat sinua ja sinun tekemisiäsi. Tosin pakko myöntää että nautin salamavalojen välkkeestä. Ainakin tuollaisten juontohommien yhteydessä. Baarissa ja vapaalla ollessaan se on kuitenkin aika puuduttavaa joskus. Sillä minäkin liikun yleensä keskustassa suoraansanottuna persereijän näköisenä.

Joskus useita vuosia sitten äitini kävi ennustajalla joka oli lähes näillä sanoilla sanonut:
"Poikasi tulee joskus vielä olemaan salamavaloissa ja koko Suomi tulee seuraamaan häntä."
Eli tuohan on suoraviittaus siihen mitä tapahtuu kuin astelee Big brotheriin.
Uskon kaikkeen tuollaiseen joidenkin mielestä "hömppäpömppään" ja miksen uskoisi, koska
tuossa oli jälleen loistava esimerkki siitä että kyllä joku tietää asioita ennen kuin me itse niistä tiedämme.

Olen ollut jo hieman aikaa sujut jälleen itseni kanssa ja suuremmilta ulkonäkö kriiseiltä on vältytty, mutta viime kuukausien aikana olen huomannut että olen lihonnut. Aina kun olen asiasta jollekkin maininnut niin olen saanut vastauksen "pyhpyh, sun pitääkin lihota!". Vaan kun ei pidä!
Olen vuosikaudet ostanut niin tarkasti mm. farkkuni että 100grammaakin lisää painoa niin en pysty istumaan :D Ja nyt sitten ensimmäistä kertaa Big brotherin jälkeen astelin puntarille tuossa jokunen viikko sitten ja kauhukseni huomasin että olen lihonnut ohjelman jälkeen lähes seitsemän kiloa!
En ole koskaan painanut näin paljoa mitä tällä hetkellä. Nyt tulevalla viikolla meinaan aloittaa kuntoviikon, joka pitää sisällään ainakin sen että mitään roskaruokaa emme nauti henkilön X;n kanssa.. Nyttenkin taas kolme päivää olen aika hyvin onnistunut vierailemaan milloin missäkin p*ska mestassa syömässä.
En usko että syön nälkääni vaan tällä hetkellä se on kai himo joka ohjaa minua.
Jos näin jatkuu.. niin on tulossa erittäin kalliita ostosreissuja sillä farkut 28/32 ovat pian historiaa
ja tilalle astelee suurempi vaatekoko.

Nyt alan tarkkailemaan tosissani ruokavaliotani tai tässä tapauksessa koitan hommata sellaisen kuin ruokavalio. Tämä on outoa, koska koko elämäni aikana en koskaan ole seurannut syömistäni sillä olen sellaista tyyppiä joka ei kyllä kovinkaan helposti liho.
..Niin ne vaan tilanteet muuttuu ja tilanteet elää, mutta missään nimessä en koskaan halua kaiken paskan lisäksi kuulla kommentteja että esim. valokuvissa näytän lihavalta. Asia jonka olen sitten taas itse laittanut merkille viimeaikoina.

Mutta hyvää viikon alkua kaikille ja pidetään vartaloistamme huolta ja julistetaan tästä viikosta "roskaruuaton viikko!" :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.