IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

piip voice!Maanantai 06.04.2009 19:37


Heräsin lopullisesti tuossa hetki sitten. Tulikin valvottua melkein 24tuntia yhteensoittoon.
(yllättävää, mutta olin lähes täysissä ruumiin & sielun voimissa vielä saapuessani kotiin 09 aikaan)
Tuolta subin yöstä hyristelin taxilla tuonne Töölöön aamupalalle, voicen valvion kanssa.

http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsfile&tmpl=audiovideo&cid=2078
Tämän linkin saatuani hetki sitten käsiini..
(ehkä juuri tätä reaktiota minulta odotettiinkin..että kommentoin asiaa täältä käsin, meinaan
kuitenkin säästellä ärräpäitä ja v-alkuisia sanoja, sillä tiedän että myös perheen pienimmät lukevat
edesottamuksiani täältä käsin!)

Ainoa plussa tässä haastattelussa oli se että minua oli pimpattu kanavalla ennen haastattelua "kaikkien aikojen bb-tyyppinä!". Muutenhan mua vedettiin aika halvalla tuossa pätkässä.
Timo T.A. Mikkonenhan on laittanut voicen pannaan heidän kommenttiensa takia.
Minut on kutsuttu voicelle kolmesti, joten olen valinnut kanavan omaksi suosikikseni ihan vain tämän vuoksi. ..Mutta nyt nettiradioni saa uuden taajuuden ja liityn Mikkosten iloiseen maailmaan!

Tässä kohtaan kuitenkin on kulunut jo kuusi kuukautta siitä kun olen talosta lähtenyt ja pakko sanoa että niin paljon en halua itseäni enää esille tuoda että minun pitäisi juosta kaikenmaailman haastatteluissa kuuntelemassa miten paska ihminen minä olen.
Olisivat sitten pyytäneet haastatteluun jonku "jo kuolleen bb-tyypin" jonka mielipiteet, menot ja tulot eivät kiinnosta edes heidän omaisijaan. (ja näitäkin tapauksia löytyy, ketään kuitenkaan mainitsematta meinaan jatkaa hymyissä suin ja ignorata ihan vain lyhykäisyydessäni kaiken).

Uskon että olen tehnyt lukuisia virheitä viimeisen puolen vuoden aikana ja yksi niistä taitaa olla se oikea juontojen tekeminen. On kuin onkin faktaa että jengi dissaa ja katsoo minua pitkään noiden yöjuontojeni takia. Minusta niiden tekeminen jotenkin laskee ihmisen arvoa. Muistutan kuitenkin omasta puolestani että teen niitä vain ja ainoastaan rahan vuoksi. Lisäksi lähes kaikkien juontajien välillä on sellainen kemia että ihan mieletöntä! (on siis hauskaa ns."hengaa" studioilla!)

Edellisillä kausilla kilpailijoille kuitenkin tarjottiin vakavasti otettavia työtarjouksia, meidän kausi kuitenkin räväkyyden takia sai osakseen ainoastaan lööppitilat. Ja ilmeisesti se vain jatkuu..
Olen sitä mieltä että kun hetken vain pitäisin itseni tiellä tietämättömillä saattaisi se olla seuraava järkevä siirto minulta. (ehkä ainoa järkevä päätös?)
On kuitenkin selvää että vuosi, vuodelta media ja ihmiset haluavat kilpailijoilta enemmän ja pelkkä talossa oleminen ei riitä. Sinusta revitään talossa oloaikana mitä ihmeellisempiä juttuja ja kun tulet ulkomaailmaan vastaat teoistasi ja sanomistasi todella suurella kädellä.. Ja ehkä myöskin maksat niistä todella suuren hinnan.

Vaihtaisin ihan jokaisen uusisoinnin itsestäni varteenotettavaan työhön, jossa oikeasti saisin loistaa. Uskon että minulla kuitenkin on paremmat rahkeet "alalle" kuin monella muulla kautemme kilpailijoista. Kun osa heistä niin kipeästi haluisi elämänsä uutisotsikoiden alle, minä taas haluaisin oikeasti tehdä työtä ja käyttää hyväkseni sen media-arvon minkä big brother minulle on antanut. Mutta koska tällä hetkellä muuta ei ole tarjolla jatketaan oravanpyörää..

Minähän sen pyörän kuitenkin pysäytän heti kun olo tuntuu liian tukavalta.

Mahtavaa viikonalkua kaikille! Näin alkaa "sen vitun bb-nikon" viikko ja "sen vitun bb-nikon" viikko todennäköisesti myös päättyy näin. Mutta vielä mua ainakin jaksaa naurattaa, joten naurakaa tekin. Siitähän minulle maksetaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.