IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

tek0-l0la?Keskiviikko 26.04.2006 20:28


l0lat. -surruteltiin eilen siis tipsun,nipsun ja napsun kanssa kärpäseen ja sit nepsukin tuli sinne.
nhää on näit koodi nimii. tiesiks ? ; DD. oli kyllä kivoint aluks. ei siin midist. ehkä ihan muutama tuoppi tuli liikaa juotuu. (lue: noin.kymmenen liikaa) mut sillo kun sitä halvalla saa niin pitäähän sitä juoda! ..tulin taksilla himaan,potuttaa.nekin rahat oisin voinu mm.juoda tänään. :D mutniin. mun pitäis hyppää nopee tonne suihkun puoleen ja silleen laitella hieman itteeni. lähden teko-l0laa vastaan pasilaan. (oikee l0la tulee vasta myöhemmin viikol) <3.
kelasin et me lähettäis teko-l0lan kanssa YHDELLE siis oikeesti vaan YHDELLE siiderille. mm.punavuoreen. namnamnam. ou! sit ois silleen 2tuntii tehokasta shoppailu aikaa. voitais käydä kattoo kenkii ja paitoi ja kaikkeee. ei tosin hirveesti oo rahaa mtn ostaa, mutta onneks ne ei oo vielä keksiny et kattominenkin maksais. koska sit oltais kuseeeeeesh.
tänään illalla pitää selvittää ihan muutama juttu eilisestä. koska mä en ollu teko-l0la vaan ihan oikeesti AITO L0LA. -aika liiaks noloo. mut ei aina voi tyylillä tallaa. eihän?

--mä meinasin joku päivä olla ajattelematta alkoholia.
--mä kelasin et joku päivä en ees maista alkoholia.
mutsiis hiljaa hyvä tulee.<3 ja nojoo. en mä oikeesti paljoo juo, yleensä.
mut minkäs mä sille voin et kaikki alkoholistit ympäröi mua ? :'DDDD
kavereille vaan terkkuja ja silleesti. < 33

nyt oon tän alkuviikon vaan ollu ja hengannu! en oo saanu aikaan lainkaan mitään. suunnaton kiukku ! mutta huomenna sit alkaa taas duunin teko ..tylsistyttää vaan ihan sikana ,koska mulla ois niin paljon kaikkee muutakin kun duunii. \: mm. huomista koitan vielä saada vapaaks.. koska oli tarkotus lähtee pasilan studioille ja siit jatkoille. mut en mä sit oikeen tiedä? -mut voihan mä missaa ite "tapahtuman" ja mennä ihan vaan suoraan sinne jatkoille. :'D

Nyt. >

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.