IRC-Galleria

^Angel91^

^Angel91^

Jeesus on tie totuus ja elämä <3

Selaa blogimerkintöjä

Oli kivaa juu.. ;)Sunnuntai 08.06.2008 16:17

Juu elikkäs oltii eilen särkkikses kooko päivä ;DD Oltii joskus ehkä 11.Jälkeen Tampereella ajeltiin keskustassa mut ei käyty kaupoissa ajeltii vaa muuten vaa ;DD No.. Sitte mentii sinne särkkikseen mikkä jonot siellä olikaa :SS Mut ei se mtn.. ;) saatiin kummiski rannekkeet ja päästiin sisälle :PP Öööö.. , kirjoitan tähä muutamia laitteita joissa olin niin.. Take of jossa olin kaksi kertaa :DD Sitte viking laiva jossa olin myös kaksi kertaa, korkkiruuvis yhen kerran, troikas kaksi kertaa, half pipe:ssä kaksi kertaa,trompissa kerran jne.. ;))

Ainiijooo... :SS Trombista sen verran et jos on silmälasit niin kannattaa ottaa ne pois nimittäin mulla unohtui ottaa ne pois ja eiköhä ne tippunu mun päästä sinne asfaltille.. :SS Pelkäsin et ne menis rikki mut ei ne sit mennykkää ;oo sain ne nimittäin ehjänä takas luulin et linssi meni rikki mut ei menny maalia vähä lähti ;) :PP.. No lähettii särkkiksestä pois joskus 8 mais enne lähtöä käytiin näsintornis tai mikä senyt olikaa xDDD no lähettii pois ja käytii Hämeenkyrös Rolls:issa syömässä mä repesin siellä nauruun jonka syytä en viitti tässä sanoo xDDD mut sen sanon et mulla oli silloin ruokaa suussa ja limsaaa xDD..

Kotona oltii joskus 11 mais illalla.. Olin aiva puhki koko matkasta.. Mustelmia joka paikassa :DD Selkäkipeä kun sain sinne mustelman käsiin ja jalkoihin sain kivoja mustelmia juu.. :DD..

Mutta en jaksa tämän enempää kirjoittaa xDDD...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.