IRC-Galleria

http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

1. Annika: 55%
Karoliina hörppii etukäteen talon kirkkaita ja korvaa puuttuvat viinat vedellä. Loput juo Annika, ihmetellen poikkeuksellisen hyvää viinapäätään.

2. Petra 91%
Veitsenheittoa harjoitteleva Karoliina puhkaisee baarin oluthanojen letkun, ja pääsette ammentamaan valtoimenaan roiskuvaa kultaista suihkua tuoppeihinne täysin ilmaiseksi.

3. Marge 38%
Jakkaralla tasapainoileva Mari kaatuu esityksensä päätteeksi baaritiskille. Karoliina yrittää tietenkin pelastaa paukkunsa, mutta ne kaatuvat ja syttyvät kynttilästä tuleen. Palovaurioista seuraa iso lasku.

4. Salla 77%
Salla saa loistoidean lähteä kuokkimaan puolitutun pariskunnan häihin, ja saatte juhlia pitkälle aamuyöhön kenenkään huomaamatta ilmaisen viinan siivittäminä.

5. Sannis: 39%
Yökerhon tanssilattialla Sannis saa päähänsä suihkutella kovalla rahalla ostetun kuohuviinin muiden joraajien päälle kuin formulakuski konsanaan. Karoliina yrittää estää fiaskon, mutta liian myöhään. Tulos: Hukkaan mennyttä alkoholia ja vihaisia ihmisiä.

6. Susanne: 75%
Hulvaton meininki! Muut katselevat kateellisina, kun Susanne ja Karoliina juhlivat aivonsa narikkaan.

7. Alexiina: 20%
Ryyppykekkerinne menevät takuulla mönkään.

Petra eli tääl galtsus Petrakinchi oli ylivoimanen voittaja, ehkä se sais mut sitte pidettyä järjellisissä juomamäärissä??? ;DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.