IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 29.01.2010 12:15

Olenpa ollut suorastaan säälittävän epäaktiivinen gallerian käyttäjä viime aikoina. Syynä lienee face.. koulukiireet. Ehkäpä siis lyhyt katsaus Bobon tekemisiin ja ihkutuksen kohteisiin kuluneen kuukauden ajalta:

Ne koulukiireet; Syrjäytymisen tentti eliminoi käteni, tuntuu kuin se sykkisi edelleenkin jotenkin epäterveesti.. Ainakin sain siis tekstiä aikaiseksi, vaikka sen tasoa on vähän paha lähteä arvioimaan. Onneksi avoimen yliopiston puolelta tuli kuukausi lisää seuraavan esseen palauttamiseen, joten jää enemmän aikaa facebo.. sen valmisteluun. Ja jee, englannin referaatti meni hyvin, tosin opettaja potki palauttetta antaessaan koko ajan jalkaani.

Internaatin iloista. Palohälyttimet järjestivät iloksemme korvia repivän konserton alkaen aamu neljästä kymmeneen, kunnes allekirjoittaneen hermot (ja kuulo!) pettivät ja oli lähdettävä evakkoon. Keittiössämme on muurahaisvallankumous, tosin nyt populaatio on hieman vähentynyt surmattuani satapäisen legioonan talouspaperilla murskaten.

Kÿlttÿÿriasiaa. Eilen koitti se historiallinen hetki, kun Santeri, tuo massachusettsilaisten autotallibändien (sekä heikkoina hetkinä myös Lady Gagan Bad Romance-biisin) vannoutunut kannattaja sekä allekirjoittanut Vesa-Matti Loirin musiikinystävä menivät katsomaan yhdessä SUOMALAISTA MUSIKAALIA! (Kyllä, kyseessä oli Jos rakastat by Neil Hardwick.) Saatoimme tosin nauraa vähän epäsovinnaisissa kohtauksissa, mutta kokonaisuudessaan voin ainakin omasta puolestani sanoa pitäneeni näkemästäni! Tätä voisi kuulla yhä uudelleen ja uudelleen: http://www.youtube.com/watch?v=WFtbgZggPcg

Tähkäiloista -ja illoista. M:n ja O:n megasynttärit päättyivät hämmentäviin tunnelmiin selätettyäni jälleen uusia Kielen ja kansainvälisyys linjan opiskelijoita ja ilmeisesti rikottuani kamereni, korjaajan mukaan erittäin perusteellisesti.

Ja vielä Riikasta, jee! Tästä aiheesta ei tuskin voi hehkuttaa liikaa. Noin kahden viikon kuluttua nimittäin Bobo, hänen huonetoverinsa sekä naapurinsa ja muuten vain hemaiseva opistoveli suuntaavat kulkunsa "Pohjoisen pikku Pariisiin" eräänlaiselle kulttuuri/syöntiretkelle. Ja maalliskuussa linjamatkalle Tallinnaan juuri sopivasti ennen pääsykoemateriaalin ulostuloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.