IRC-Galleria

-anuuh-

-anuuh-

"We're the fourth dimension" - Tove Jansson
Ja paskat! Ei se kyl luonnossa lähe, vaik vaeltasit tai pyöräilisit miten kauas ni ne stressaavat ajatukset osaa silti tulla mukana. Tosin muistan aina sen NUVA-porukan kanssa tehyn vaellusretken pallakselle, vai mis me nyt oltiinkaan. Automatkat oli jotain todella..mielenkiintosta..en ees haluu sanoo tääl et mitä siel autossa juteltiin XD opettajatkin sulki korvansa.

Mulla kävi iteasiassa tuuri telttakavereiden kanssa. Kahen nuoren miehen välis, itel takki ja tekniset ulkohousut jalassa, tuntu et kuolee jossain välin yötä kuumuuteen ja se toinen sohi mua koko ajan kylkeen kyynerpäällään. Mustelmat muistona kotiin.

Ja mie opin et Haaparannasta voit ostaa sellasia nuuskatorneja tosi halvalla. Ja siel oli maraboun suklaata, mitä ei ees viel suomes ollu ja sielt löytyy myös maan suurimmat pitsat. Ja kuohuvan kosken äärellä pitsan syöminen...on kokemus.

Mie alan päästä myös asioista selville tuol työharjottelus. Tänäänki kaikki oli niin mukavia mua kohtaan, eikä eilinen varapomona olokaan kussu kokonaan. Sain kehuja tänä aamuna, itse pomolta! En anna nousta sen hattuun :D Jospa tämä vielä tästä. Siel on kaks tosi mukavaa työntekijää jotka todellakin ymmärtää mua ja ne on vissiin asettanu anteninsa samalle aaltopituudelle ku miun :D

Jopa autoasiois oltiin samaa mieltä, se nuori nainen oli katsastanu niitten Pontiacin vastottain ja se aikoo käydä nyt kesällä viel motskakortin. Mie olin ihan innoissani siit amerikan raudasta..mut yhestä asiasta huomautin; renkaat ei ollu aidot ja alkuperäset; niis kuuluu olla valkonen leveä viiva ympäri rengasta, renkaan ulkolaidalla. Hyvä ku kysyin olevinaan tuimasti et onkos laturin hihna huutanu? Katto mua ja vastas: no ei oo saatana huutanu ku kaks pv sitä kiristettiin ennen katsastusta...olin silleen..hevosellako työ sitä veditte ja kiristitte? Meil käytettiin sorkkarautaa...jenkkiautojen tyyppi vika (vanhemmissa ainakin) on laturin hihnan ulvominen. Ja monikaan ei välttämättä tajuu et sen laturin hiilet jotka pyörittää sitä hihnaa on niin isot ja voimakkaat tollaselle hemmetin ohuelle hihnalle, et se sit halkee siitä liitoskohasta josta se on kiinni. :D Myö vaihettiin koko helahoito viime kesänä ku multa meni hermot siihen ulinaan; matalalta ja lujaa. Ja ne on pakko vetää tiukalle ja sepä ei sit kestä kauaa ku on liian kireellä :D

Jospa se suostus kyydittää mua pari kertaa nesteen ympäri? Taidankin kysyy huomen.

Tänään pomo oli myös hyvällä tuulella, juotiin kylmää cocista jääpaloilla ja sitruunanviipaleilla höystettynä lastauslaiturilla ottaen aurinkoo :D Oispa mulla tommonen pomo forever, ni olisin taivaassa.

Ja sit huomasin joka vuos tapahtuvan asian..mun hiuksiin aurinko on ennättäny tehä jo raitoja :D

Tulipas tästä pitkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.