IRC-Galleria

Electric Extasy @ YlöjärviMaanantai 02.11.2009 00:50

Joo tänään oli sitten keikka Ylöjärven Havantassa. Meitä lämmittelemässä oli tietenkin Costello Hautamäki. Meiän oli tarkotus vetää Popedan "Matkalla Alabamaan" sitten jossain vaiheessa settiä. Kosti ja pojat sitte alottaa ja eikö se kyseinen biisi tuu sieltä heti ekana sitte. Jätettiin se sitten suosiolla pois setistä.
No eikö siinä sitte ala Kostin pojan basso temppuileen niin tulee Kosti sitte backstagelle kysymään multa että olisko meiän bändillä lainattavaa bassoo. No Roopen bassohan sille sitten annettiin. Oli muuten hauskaa, ku 11w hevimiehellä oli basso about polvien korkeudella. No ainakin toimi. Sitte tulee kosti pois lavalta ja sanoo että teiän vuoro. Ja sitten alko kauhee roudaaminen.
Mullahan oli tietty mahtavin muna(njatke) koko tilaisuudessa. Ei sillä Kostillakaan ollu kun 80w cube. Ja mullahan on se 120w Bugera/Framus-nuppi ja kaappi.
No keikka sitte meni. Ihan hyvin kuulemma, oli ainakin kiva soittaa. Miksaaja kännissä, mut ei voi mitään. Yleisöö oli sillai semi paljon paikan kokoon nähden ja sillai. Kitaroita tuli vähän paiskottua, pudoteltua ja soitettua jaloilla mut ei ne mikskään mennyt.
Et sellanen keikka. Ja kuvia tulee joskus

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.