IRC-Galleria

ALTSUONAWW

ALTSUONAWW

http://www.facebook.com/swpbband

SWPB Sinkku.Maanantai 23.11.2009 02:31

Pieni iltablogi tähän hätään.
Ajattelin ilmoittaa, että Snow White's Poison Biten eka sinkkujulkaisu on nyt valittu. Biisin nimeä ei tietenkään voi vielä julkaista, mutta levy-yhtiö ja bändi ovat päässeet nyt yhteisymmärrykseen sinkkubiisistä.

No, mitähän osaisin selittää kyseisestä kappaleesta.. Ensinnäkin ajateltiin, että sinkkubiisi saisi olla sellaista niin sanottua "hittikamaa" ja ettei julkaistais mitään tosi raskasta biisiä, vaan jotain vähän kaupallisempaa. Tämä oli meidän mielestä järkevä ratkaisu ja ideana onkin julkaista kappale, joka jää varmasti soimaan päähän. Kyseinen biisi on enemmän popahtavalla puolella, mutta siihen joukkoon sulautuu myös vähän raskaita kohtia. Jos uskaltaa jotain vastaavaa referenssiä antaa tälle biisille, niin kyllä se sinne Silverstein/Aiden/Senses Fail/Escape The Fate-kategoriaan tippuu. Uskoisin, tai ainakin toivon, että kaikki meidän "fanit" tykkäävät tästä biisistä. Minä ja muut SWPB:n pojat ollaan ainakin tyytyväisiä.


Tällä hetkellä meillä on tiedossa kaksi tuottajaa, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään meidän kanssa debyytin toteuttamiseksi. Heti kun päätetään kuka otetaan, menemme äänittämään sinkkubiisiä. Tämän jälkeen aloitamme varsinaisen debyytin äänittämisen, kunhan kaikki biisit ovat täysin kunnossa.

Tällä hetkellä valmiina olevat debyytille tulevat kappaleet ovat ehdottomasti tätä bändiä parhaimmillaan. Kyseessä on siis teemalevy, olen tästä muistaakseni joskus maininnutkin. Uskoisin, että sinkun julkaisun yhteydessä levyn nimi julkaistaan ja ehkä myös biisilista. Uutta MySpacea on ainakin tulossa. Näissä jutuissa tietenkin kestää, mutta halusin vain ilmoittaa että tilanne on hyvä ja biisit superhyviä.

Joka tapauksessa, isoja yllätyksiä ja uutisia on tulossa pian. Sana kiertämään meidän bändistä, koska 2010 alkaa SWPB:n valloitus. Good night sweethearts!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.