IRC-Galleria

ALTSUONAWW

ALTSUONAWW

http://www.facebook.com/swpbband
AJC KILPAILU!!!!!!
Kuvakilpailu on nyt saatu päätökseen ja kuvia tulikin noin 50 kpl. Ihan loistavaa että tästä tuli näinkin iso juttu vaikka ihan läpällä lähtikin liikkeelle Allan Cotterill fanclub jäsenten kanssa tämä homma. Kuitenkin kaikki odottaa varmasti tuloksia ja meinaan katsoa kuvat tarkasti läpi tulevan viikon aikana ja päätän sitten kuvista sen luvatun kymmenen onnekasta voittajaa.
Palkinnot olivat siis: 2 kpl Allan Jeremy Cotterill "The End Of You And Me (Riley)" sinkkua ja 8 kpl Allan Jeremy Cotterill minijulistetta.
Toinen juttu oli se että nyt mun pitää tehdä sign missä on kaikkien osallistujien nikit kuten lupasinkin ja pari ideaa on käynyt mielessä (huumorilla mennään) saa nähdä mitä siitäkin tulee sitten. Siitä tulikin mieleen että voisko kaikki kilpailuun osallistuneet ihmiset antaa oman nikin tähän blogimerkintään kommentoimalla esim (Nikki) niin ei tarvii käydä sähköpostista kaikkia erikseen + kaikki ei vissiin laittanutkaan nikkiä kuvan mukana mailiin. (TÄMÄ ON TÄRKEÄ) jos haluut oman nikin mun tekemään signiin.
Halusin myös sanoa tässä todella suuret kiitokset kaikille ketkä tekivät mulle signin. Ootte ihan loistavia tyypejä ja en ois ikinä uskonu että joku panostas niin paljon aikaa mun eteen tälläsessä hommassa. Joistakin kuvista huomas että aikaa on uhrattu melko paljon ja nämä kuvat nousevat varmasti sinne top kymmenen voittajien joukkoon.
Tulevan viikon aikan julkasen sitten voittajat! Tämä tapahtuu minun tulevassa videoblogissa missä kaikkien osallistujien kuvat näytetään myös. Kymmenen voitto kuvaa meinaan laittaa myös galleriaan mun "boxiin" pienenä boonuksena voittajille + tähet Allan Cotterill yhteisöön. Muistakaa venailla ihan rauhassa ja antakaa aikaa mulle. Eli ei mitää "MILLON JULKASU" kommentteja 100 kpl niinku tänäänki on tullu. Paljon on muitakin kiireitä niin odottakaa ihan rauhassa. Voittajille postitan sitten palkinnot itse kuten lupasinkin.
Eli tällästä tällä kertaa! osalistujien kuvat jää mun albumiin muitten nähtäväksi. Jos joku haluaa että poistan kuvan albumista niin sanokaa :) Myös jos kellään on kiinnostusta tehdä mulle sign vaikka kilpailu on loppunut niin otan mielelään niitä vastaan tänne allan.cotterill@gmail.com. Elikkä tulevan viikon aikana julkaisen voittajat. Jänskää!
Ja viel kerra! TAJUTTOMAN SUURET KIITOKSET KAIKILLE OSALLISTUJILLE!! elkää pahottako mieltänne jos ette voita :( mut mulla ei vaan oo varaa lähettää 50 palkintoo postissa kaikille :D kaikkien kuvat on mun mielestä hienoja ja jos oisin rikas oisitte kaikki voittajia.
KIITOS PALJON <3
LUV U GUYS!

- Altsu <3
Ps. TÄHTIPÄIVÄT! KAIKILLE TÄHTI KETKÄ ON JÄSEN NÄISSÄ YHTEISÖISSÄ! VITTU MITÄ LÄPPÄ YHTEISÖÖ! SO JOIN AND GET A STAR!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.