IRC-Galleria

Absynthia

Absynthia

*~...we are all searching for someone whose demons play well with ours...~*

Selaa blogimerkintöjä

*~.....DARK PASSION PLAY.....~*Lauantai 29.09.2007 00:52

*~...The Poet And The Pendulum...~*
- Tästä ei tullut muuta kuin kylmät väreet, ja aika rankka hajoaminen eräässä kohdassa. Upea kappale kyllä. Ehkä olisin jossain vanhassa suuressa rakennuksessa yksin, löydän sieltä joitain vanhoja kuvia, muistelen kaikkea mitä on tapahtunut.


*~...Bye Bye Beautiful...~*
- Oon yksin tilassa, kaikki menee päin persettä, viskon tavaroita ympäriinsä, kukaan ei välitä minusta, tiiän ettei muu auta ku kuolla.


*~...Amaranth...~*
- Matka ilman halki, läpi vuoristojen, merien, yötaivaan, välillä nopeammin, välillä hitaammin, jotta voi keskittyä katselemaan mitä näkyy.


*~...Cadence Of Her Last Breath...~*
- Juoksen, en pääse pakoon - mitä? en tiedä, mutta pakko on vaan paeta.


*~...Master Passion Greed...~*
- Tapaan jonkun ei-kivan ihmisen, se alkaa heti ilkkumaan.
Oon huoneessa, oon tosi vihanen, tavarat lentää ja itkettää, eikä jaksa yhtään mitään enää.


*~...Eva...~*
- Talvi, kävelen tietä, lunta sataa, yksin, tiedän että oon aina yksin.


*~...Sahara...~*
- Ihan ku olisin ollu keskellä hiekkamyrskyä ja uponnu vaa syvemmälle sinne.


*~...Whoever Brings The Night...~*
- Vampyyrin kaappaamana korkealla vuorella, sidottuna kuin "noidat" vainojen aikana roviolla, ja se vampyyri olisi tanssinut ja ilkkunut siinä ympärillä.


*~...For The Heart I Once Had...~*
- Joku(Anette) laulaa tätä laitumella, istuen kivellä, valkosessa puvussa. Ympärillä on lampaita joita Anette paimentaa. Välillä käydään metsässä jossa lampaiden tilalla on susia, ja joku(Tuomas) istuu kivellä.


*~...The Islander...~*
- Laiva saapuu satamaan, Timo Kotipelto on vastassa, se ottaa kädestä ja lähtee viemään keskelle metsää, siellä on nuotio, sen ympärillä on ihmisiä istumassa, kohta siihen tulee tanssimaan intialaisia ja kiinalaisia - kummatkin oman maansa tansseja.


*~...Last Of The Wilds...~*
- Seison purjelaivan kannella, aivan kärjessä, tuijotan merelle, "lempeä myrsky" keinuttaa laivaa ja aallot puskee sinne kannelle päälle, mutta ei niin vahvasti että sieltä tipahtaisi/laiva kaatuisi.


*~...7 Days To The Wolves...~*
- Sudet juoksee metsästä aavalle alueelle, Lohikäärmeet lentää yhtämatkaa niiden kanssa, yhtäkkiä ne kuitenkin kääntyvät, mutta sudet jatkavat matkaansa, kunnes tulevat vuorelle ja nousevat sinne ja ulvovat kohti kuuta.


*~...Meadows Of Heaven...~*
- Haltiat/henget lentää talviyössä, vie mukanaan ilman halki kylään, vaan muutamissa näkyy ihmisiä, lähinnä vanhoja, ja heidän kanssaan aivan pieniä lapsia, joille vanhat kertovat tarinoita, matka jatkuu, kunnes tullaan aavalle alueelle ja henget "tanssii" ilmassa.


Sain siis viimein tänään Nightwishin Dark Passion Playn, ja noita ajatuksia syntyi ku kuuntelin ensimmäisen kerran.
Istuin yksin huoneessa omalla sängyllä, luin sanoja samalla, puhelin oli kiinni kokonaan, musiikki hemmetin kovalla, keskityin täysin kuuntelemiseen, annoin vaan ajatusten kulkea musiikin mukana, ja nuo syntyi.

Mahtipontinen levy ainakin, ei muuta voi sanoa.
Musiikki mieletön, mutta en vaan voi sille mitään, en osaa vielä kuunnella Nightwishiä Anetten laulamana. Jospa tähän pääsisi kunnolla sisään, ja sisäistäisin/hyväksyisin Anetten.
MUTTA UPEA LEVY! kun syvemmältä kaivaa mielestä. Kylmät vääreet tuli ja itkinkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.