IRC-Galleria

AnuLuce

AnuLuce

And "pop" goes the weasel...

Kotona taasPerjantai 08.08.2008 04:26

Jep jep, reissattua tuli ja oli kyllä ihan mahtava matka kaiken kaikkiaan. Se väärällä puolella ajaminen oli sitten lopuksi ihan helppoa ja loogista kun siihen tottui. Ja siihen tottui todella nopeasti.

Sen sijaan brittien käsittämättömät hanat, lämminvesivaraajanaksutinvinksutinsäädöt ja ihmeelliset "suihku" viritelmät niihin kiinnitettyinä eivät saa mua vieläkään lämpimäksi. Eikä se perusaamiainenkaan... hrr...

Tänään oli melkoinen reissu kun matkattiin Edinburghista autolla 2,5 tuntia lentokentälle. Kaikki länteen vievät väylät olivat tukossa.
Ja miksikö? Noh, siellä oli vissiin tullut aika paljon vettä, kun yksi isoista moottoriteistä oli jouduttu sulkemaan tulvan vuoksi. LOL :D
(Oltiin ite vikaan päivään saakka vielä muualla ja meille sattui todella hyvät kelit. Considering.)
Niin ja sitten siihen päälle tietysti nää perus "Amsterdamissa on helvetti irti ukkosmyrksyn muodossa joten kaikki lennot sinne ja sieltä on myöhässä" lentokenttäjumittelut ja jatkolennolle ehtimisen epävarmuudet.

Mutta muuten: loistoreissu! Suosittelen lämpimästi Skotlantia kaikille, ja etenkin Isle of Skye teki kyllä ison vaikutuksen. Taidan muuttaa isona sinne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.