IRC-Galleria

Apukuski

Apukuski

1-8-4-3-6-5-7-2

Linttameet 1-3.6Maanantai 04.06.2007 13:39

Linttameet reissussa selvittiin hengissä kotiakin. Tai no hengissä oleminen on vähän suhteellinen käsite. On aika paha darra vieläkin..

Perjantaina lähettiin siis erinäisten kyytisäätöjen jälkeen Paavon (Lapiosankari) Carinalla liikenteeseen. VAihtoehtona ois siis ollu kotia jääminen. Tehokkaasti liikuttiin koska jo puol tuntia auton pakkaamisen jälkeen oltiin menossa motarilla kohti Äänekoskea. Tohon puoleen tuntiin siis sisälty kaupassa, alkossa ja Tankilla käynti. Matka meni kovinkin rattoisasti Paavon vääntäessä rattia ja allekirjoittaneen kiskoessa olutta.

Paikanpäällä olikin tuttuja heti Portilla vastassa kun Kerhon Presidentti ja varapresidentti oli pyörimässä siinä. Potkastiin suht pikasesti Leiri pystyyn ja ruvettiin keskittyyn olennaiseen Perjantai meni pääasiassa tuttujen (uusien ja vanhojen) kanssa rupatellessa. Joku Bändikin soitti ja oltiin eturivissä rokkailemassa. Bändi ei ollu mitenkään erikoinen ja näin ollen jääny mitenkään erityisesti mielen.

Lauantai aamu valkeni yhtä hienona ku perjantaikin. Suuntasin ekana aamupalalla. Hyvin ravitseva sellainen: Sämpylä, Kananmuna, mehua, kahvia, Burana ja Kylmä SiideriStobe. Sillähän se päivä lähti taas tehokkaasti käyntiin. Aamupäivä meni jätkien kanssa lipunmyynnissä, vaikka minua ei siihen ollukkaan nakitettu. Mukavasti meni rupatellessa aika siinä niin mikä oli istuessa. Iltapäivästä Rupes sit taas yllättäen väsyttään ja kävin ottaan pikku välikuoleman Puunjuurella omassa leirissä. Heräilin just soppelisti siihen ku Kilpailut olivat alkamassa. Perustettiin pikapikaa joukkue ja eiku osallistumaan. Loukkaannuin jo ekassa lajissa joka oli kaljaviesti. Homman nimi oli siis se että jokainen juoksee vuorollaan Bisse pullon luo juo sen ja juokseen takaisin lähtöpaikalle. Otin ankkurin paikan koska arvelin että olut ei ihan uppoo siinä vaiheessa huikalla. Meni kuitenkin yllättävän nopsasti mut oltiin siinä vaiheessa jo tokavikana. hirmusen loppukirin aikana otin kunnon syöksyn maaliviivaa kohden. Noin 3metriä liian aikaisin =) Sellasella sorakentällä ei fiksu ratkasu. Vähän tuli naarmuja käsiin mutta se ei menoo haitannu.
toisena lajina oli auton veto joka meni kohtuu hyvin mutta ajanottaja ilmeisesti sekoili kellon kans jotain ja tulokset tästä lajista jäi epäselväksi. Viimesenä lajina oli Turbiinin heitto joka ei sekään menny kovin ruususesti. Jäätiin siis näissä skaboissa viimeseksi. Tärkeintähän ei ole voitto vaan osallistuminen.

Ilta jatkui grillaamisen ja paskanpuhumisen merkeissä siihen asti kunnes Lauantain- Bändi tuli paikalle. Ja bändihän oli siis Wild Willie ja Big Deal. Jätkät teki Sound Chekin ja sit ruvetttiin keskittyyn olennaiseen. Tuli siinä taas hoidettua järjestävän tahon hommia kun varmistelin bändin yöpaikan ja hommasin jätkille Kerhon paidat. Keikkahan oli taas aivan mahtava, jo totuttuun tapaan. Keikan jälkeen jatkettiin oluen kippaamista ihan urakalla. aika meni kun siivillä Grillikatoksella Paten soittaessa skittaa ja muun porukan laulaessa mukana kaikkee legendaarisia Karaoke biisejä. Jossain vaiheessa siirryttiin vielä Liivas Ossiin jatkamaan. Autossa oli enää jäljellä Pate, Tuukka (rumpali), Paavo, minä sekä joku JoensuulaisNeito jonka nimi ei vaan tahtonut jäädä mieleen. Aamuviiteen asti suunnilleen riitti tarinaa ja virtaa.

Sunnuntai päivä menikin sit elpyilessä ja odotellessa että jompikumpi on ajokunnossa. Yllättäen kävikin niin että selvisin ensiksi ! Oltiin viimeset lähtijät alueelta joskus hiukan neljän jälkeen. Pelkotiloista johtuen ajaminen ei ollut kovinkaan mukavaa touhua, mutta kotia päästiin hengissä..

Kaiken kaikkiaan oli ihan helevetin mukava reissu ja kekkerit meni sen verta hyvästi että ens vuonna on luvassa uudestaan samassa paikassa.

Ens viikonloppuna ois tarkoitus lähtee Joensuuhun cruisingeihin ja Riverside Rebelsin 10V. synttäreille. Siitä siis tarinaa lisää ensi viikonloppuna.


Ai niin tulihan sitä muutama kuvakin näpättyä:
http://s53.photobucket.com/albums/g68/apukuski/Linttameet/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.