IRC-Galleria

Aymee

Aymee

- Uunipallo, himpula ja parsaystävä

Kun kaikki muutkin niin miksen minäkin?Perjantai 03.02.2006 02:38

Tehtävänanto:

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat (muutamat) ihmiset, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


Vannon että kummempiakin tapoja löytyy. Mutta:

I. Laulan mitä kummallisimmissa paikoissa. Suihkussa, kaupassa, kävellessäni kotiin bussipysäkiltä, keskellä Helsingin keskustaa. Kummallisinta tässä on se, etten välttämättä ees huomaa laulavani ennekuin joku muu huomauttaa asiasta.

II. Puhun tavaroilleni. Jos pölynimuri on rikki huudan sille. Jos tietokone sekoaa hoputan sitä, jos vaate (jonka pitäisi olla kuiva) on märkä ärhentelen sille ja jos jääkaapissa ei ole ruokaa haukun sitä. Jos itselleen puhuminen on hulluuden ensimmäinen aste, en ees haluu tietää monesko toi ois.

III. Kuvittelen usein kävellessäni ja kuunnellessani musiikkia, että mua kuvataan kyseisen laulun musiikkivideoon, ja pompin, riehun ja astelen sen takia sopivasti musiikin tahdissa. Myönnän että yhdistettynä ykköseen se saattaa olla jo aika pelottava näky.

IV. Jos ohitseni kävelee ihminen jolla on mielestäni kummallinen ilme, matkin usein sitä. Vaikka olisin yksin. Ja tietenkin liioitellusti. En ollakseni ilkeä, vaan vanhasta tavasta vaan. Voin kuvitella vastaankulkijoiden mietteet sen jälkeen kun mä olen kukenut heidän ohitseen.

V. Aivastan aina kummallisesti ja monta kertaa peräkkäin. Ennätys about 15 kertaa. Enkä ees osaa aivastaa äänettömästi. Kaikki aina kysyy että oonko kunnossa kun yskin kuin hullu. Pöh.


Annan hyvän kiertää:

Corazon^
_iia_
Sof-Sof
Amöba

(Pho3nix, Putzq ja Fieldyykin saa tehä, tosin arvaan ettei pahemmin kiinnosta). :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.