IRC-Galleria

BabaBom

BabaBom

^ ElektroMagneettiVäinämöinen ^ ...☺☺☻´ { www.halfSatori.com | www.atMatrix.com }

Muutto uuteen mökkeröönLauantai 08.09.2007 22:27

Näemmä ihan hyvissä ajoin olen muuttamassa pois tästä tämänhetkisestä luukusta... Katon eräs nurkkaus on taas umpikostunut ja vettä vuotaa kattopaarusta läpi. Puinen palkki vielä, mahtanee lahota ennemmin kuin myöhemmin. Katon viemäröinnit suunniteltu nimittäin niin typerästi, että ne tukkeutuvat satunnaisesti ja vettä alkaa kertyä lammikoksi katon erään keskirakenteen kohdalle. Kerran löräytti aiemmin mukillisen vettä läppärini niskaan sen ollessa päällä, selvittiin molemmat hengissä. (Ja työpöytä siirtyi nopeasti toiselle puolelle taloa.)

Ensi keskiviikkona siis muutto. Talo ei ole vielä aivan kokonaan valmis, mutta rauhallisessa paikassa ja minun tarpeisiini riittävän valmis. Seinät ovat pystyssä ja sähköjohdot vedetään tässä muutaman päivän sisällä paikalleen. Saan ihkun ihanan maalattian, siis — lattiapinnoite sieltä puuttuu... =) Mutta maan energiat ovatkin minulle sementtiä ja kaakeleita mieleisemmät, luonnollinen orgaaninen aines tuo rauhallisemman ilmapiirin.

On sitä odotettukin. Tässä nykyisessä paikassa, vaikka onkin periaatteessa siisti, on jostain syystä todella huonot energiat. Eivät meinaa antaa mielen asettua aloilleen väen vängälläkään. Huonosti sijoiteltu ilmansuuntien mukaan, ja muitakin energian kululle typeriä ratkaisuja tehty. Feng Shuit ja Vastu Shastrat olleet arkkitehdillä hukassa, sikäli mikäli tässä on arkkitehtia asialla ollut lainkaan.

Kamaa ei onneksi ole liikaa. Maallinen omaisuuteni: puinen työpöytä, läppäri ja printteri oheistarpeineen, rinkallinen vaatteita, kaksi pahvilaatikollista kirjoja ja muutama astia. Todennäköisesti vielä jotain joutavaa karsittavaa tulee muutonkin yhteydessä vastaan, tavaralla kun on luontainen taipumus kertyä. Tästedes sitten tarkkana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.