IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
Coldplay - When I Ruled The World

¨ Asvaltti on kylmä jalanpohjille kun kävelee kengittä keskellä tietä. Yökävely on aidompaa katulamppujen loisteessa. Valo loikkii pitkin hämärän kostuttamaa tietä, varpaat tallovat hikistä kiiltävää asvalttia ja varjot venyttelevät kilvan keskenään. Tönien ja tuuppien, kukin yrittää saada Päävarjon tittelin ja kiinnittää itsensä jalkapohjaan ensimmäisenä. Kutittaa katsoa varjojen mittelöä jalkojen alla. Niitä voi kiusata hivuttamalla isovarvasta aivan asvaltin pinnassa ja katsoa kun ne yrittävät seurata perässä ja kurottaa ulos 2D maailmastaan. Voi ressukat kun ne ovat niin tarkkaavaisia, suorastaan imarreltavaa!
¨ Tyhjät kadut ja keskiviiva tanssialustana, liidän pitkin teitä jotka omistan nyt ja ikuisesti. Minun tielläni eivät liikennesäännöt päde. Yön tyhjillä teille on tarkoitus tallustaa isoin askelin keskellä tietä, silmät kiinni, kädet lempien taivasta. Kämmenet sykkivät intoa sormenpäästä sormenpäähän, tähtien leikkiessä piilosta niiden välissä. Veikeimmät tähdet vinkkaavat sormien lomasta pilke silmäkulmassa, poukkoillen sinne, tänne ja tuonne viilettäen hirveää vauhtia pitkin taivaankaarta. Tällä matkalla ei energia lopu. Eetteristä virtaa virtaa joka sielulle. Yksi kunnon hengitys ja keuhkot täyttyvät syvällä raikkaudella, hapen soljuen läpi kehon joka sopukan. Joka solu saa energiakylvyn ja katujen valloitus voi jatkua!
¨ Joku hölmöpää väitti joskus ettei voi elää ikuisesti. Hölmöpäät väittivät myös, että elämän ainoa varma asia on kuolema, mutta eihän se ole totta. Miten joku hupsu voi kuvitella tietävänsä jotain elämästä jos ei osaa edes kuvailla mitä "maailman varmin asia" on. Elämän ainoa varma asia on itse Elämä. Siinähän sinä olet, lukemassa ja pohtimassa onko sanoissani järkeä, hyvin eläväisenä ja uskaltaisin väittää, että jopa täysin elossa. Kun paneutuu elämiseen ja täyttää itsensä säkenöivällä kullalla, huomaa kuinka olematon sana "kuolema" on ja kuinka se mitä joskus piti kuoleman määritteenä jyräytyy elämän laajemman käsityksen alle.
¨ Minä en kuole. En ainakaan tässä elämässä. Etkä sinäkään kuole tai katoa, sen voin taata. Eetterin syleilyssä on turvallista olla ja olla rehellinen itselleen. Sinulla on aarrekartta, reitti ja ruksi samassa somassa paketissa. Ei tarvitse kun lähteä seuraamaan jälkiä jotka johtavat Sinuun. Kun olet löytänyt itsesi voit aloittaa haudatun aarteen kaivamisen ja tuoda pintaan maailman kauneimman aarteen josta on iloa koko ihmiskunnalle.
¨ Jatkukoon varjohippa! Juoksen kohti valo. Tunnelinpäästä suorastaan ryöppyää hohtavaa valkoista. Tämä ei todellakaan ole kuolemista, tämä on vasta odotushuoneen lamppujen hohde niille jotka odottavat elämisen virallista alkamista.

http://www.youtube.com/watch?v=gjVHcYApkaY&feature=related&fmt=18

Chike Ohanwe
******************************************KOMMENTOI***************************************

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.