IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
~Tomorrow Never Dies~
http://www.youtube.com/watch?v=TLJPeOIWYCw&fmt=18
Osa2 Chike&beid=20498015&action=showcomments#blogcomments

Heräsin taas kuolleena. Tämä alkaa jo ärsyttämään. Tiedän eläneeni useammin kuin kerran, mutta tämä alkaa olla jo liikaa. Olen kuollut aivan liian monta kertaa tämän ollakseen enää hauskaa. Olen valmis lopettamaan kuolemisen tässä elämässä. Eilen menin toiviekkaana nukkumaan. Ajattelin: "Ehkä tänään!", mutta herätessäni olin taas kuollut. En edelleen, vaan taas. En nähnyt yöllä unia, mutta kun avasin silmäni, elämä vilahti silmieni edestä, taas. Se on ollut jokseenkin epämiellyttävä tapa aloittaa viimeiset 14 aamua. Olen nähnyt elämäni niin monta kertaa, että oisaisin kertoa sen takaperin, käsilläni seisten ja jonglööraten pirajoilla samaan aikaan. Olen varmasti ainoa jonka syntymisen muistaminen häiritsee aamiaisen syömistä. Toisaalta en ole tavannut ketään muuta joka olisi kuollut 14 kertaa. Ihan tosissaan kuitenkin, miksi letut tuovat aina syntymäni mieleen? En halua muistella veristä itseäni puskevan ulos äidistäni ja hysteeristä isääni järkyttävässä viher-kelta raidallisessa poolopaidassa, hiukset sliipattuina ja jättimäiset silmälasit päässä. Äidin eläimelliset huudot ja isän kauhea tyylitaju eivät lisää ruokahaluani. Alan vähitellen jopa inhota aamiaisia, ennen rakastin niitä, mutta tämä kuolemis homma on vienyt siitä kaiken maun. Eihän kuollut oikeasti ruokaa tarvitse, se on vain jäänyt tavaksi. Mustikkakiisseli maistuu mustikkakiiseliltä, se ei vaan täytä. En minä ruuasta oikeasti murehdi. Syön mitä mielessäni kehitän. On tässä se nokkela puoli, että sisäelimeni eivät ainakaan kuole nälkään. En ole edes varma onko minulla niitä. En ole koskaan katsonut, en ole ollut varma miten. Voisin tehdä reijän veitsellä ja kurkistaa, mutta jos en saa reikää peitettyä millään olisi harmillista kulkea ympäriinsä aukko kyljessä. Vaikka olenkin kuollut, välitän silti ulkonäöstäni ja siitä, että elämäni ja kroppani pysyy edes vähän kasassa. Tai siis, että kuolemani pysyy kasassa. Miksikä tätä nyt kutsuisi... Kuolelämäksi?

Tiskaan yleensä aamiasien astiat kun olen päässyt kahdeksanteen syntymäpäivääni. Voisin tietenkin jättää tiskaamatta, olenhan huomenna, mitä luultavammin, taas kuollut, mutta tiskaaminen tekee kuolelämästäni kotoisempaa. - Se kun sain kakkua naamalleni hymyilyttää aina. Puhalsin hienosti kaikki kahdeksan kynttilääkin sammuksiin! - En tiedä miten elämänsä katsomista pitäisi kuvailla. Sanonko, että muistelen elämääni vai sitä, että näen sen edessäni. Kun sen on nähnyt näin monta kertaa on oppinut säätelemään kuinka paljon siihen kiinnittää huomiota. Sitä voisi kuvailla television katsomiseksi samalla kun lukee kirjaa. Ei telkkaria oikeasti tarvitse katsoa, mutta tietää silti suunnilleen mitä sen ruudulla tapahtuu. Sellaista se on elämänkin kanssa. Se rullaa kokoajan eteenpäin, mutta siihen ei aina jaksa kiinnittää koko huomiotaan. Yritän aina ohittaa sen kohdan kun isken varpaani terävään kiveen ja sukkani melkein räjähtää verenpaljoudesta. Inhoan verta. Huudan pihallanikin niin maan perusteellisesti, että kuulen selkää riipivän huutoni joka kerta. Ystäväni, Miron, äiti ohjasi minut sisään ja ehti laittaa laastarin ennenkuin vanhempani tulivat paikalle. Hän kumartui katsomaan isovarvastani ja geopoliittisen sijaintini ansiosta (tuolin päältä) pystyin nauliinnuttamaan silmäni hänen runsaisiin rintoihin jotka pullottivat sinikukallisen kesämekon kaula-aukosta. Ne hytkyivät hänen laittaessaan laastaria ja vaikuttivat aivan siltä, kuin ne olisivat puhuneet minulle. En tietenkään tiedä mitä asiaa heillä oli, en puhu tissiä. Sitäpäitsi, ne puhuivat erittäin hiljaa. Miron äiti oli aika kuuma silloin. Kuulin että hän on hiljattain eronnut. Hän tarvitsisi varmasti jonkun tukea ja läheisyyttä juuri nyt. Millaisistakohan miehistä hän pitää? Toisaalta olivat hänen kriteerinsä kuinka alhaalla tahansa, minä en niistä täyttäisi yhtäkään. Hän ei varmaan harrasta kuolleita.
Nyt siirryn elämässäni kolmannelle luokalle, joka tarkoittaa sitä, että on aika katsoa aamun televisio annos. On vähän tylsää herätä aina samaan päivään koska televisiokaan ei lähetä mitään uutta, mutta onneksi minulla on taivaskanavat! Voin selailla kanavia joita en ole vielä tähän aikaan katsellut. Ah, kalastusta! Ja vielä Canadassa! Kyllä on kanavapaketti hintansa värtti. Siikaa tulee kuin hatusta vetäis.
Ovikello soi.
"Sisään?"
Eikun odota! Ei minun oveeni kolmenatoista aikaisempana aamuna ole pimpotettu. Mitä tämä on? Onko viikatemies vihdoin korjannut GPS:nsä ja saapunut oikeaan osoitteeseen? Voi olisipa se kuolema!
"Sisään! SISÄÄN!"

[ Onko "kuolelämä" oikesti sana? Voiko oven takana todellakin olla viikatemies? Vai jotain hirveämpää, niin kuin Jehovantodistaja? Kuinka suuret ovat Miron äidin tissit? Tämä ja paljon muuta, seuraavassa jaksossa! ]

*JATKUU...*
Osa2 Chike&beid=20498015

KIITOS KOMMENTISTA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.