IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
SELVENNYS: KUVA EI OLE OMA, NÄKEEHÄN SEN ALAREUNAN OSOITTEESTAKIN. LAITOIN SEN VAAN KUVASTAMAAN SITÄ MITÄ NÄIN. TUOLTA NE NÄYTTI.

Hei

Siskoni soitti ja sanoin nähneensä ison, kirkkaan, noin vauvan nyrkin kokoisen kristallin kirkaan valopallon Tikkurilan taivaalla. Pallo ilmestyi tyhjästä ja liikkui ylös alas hetken sitten pysähtyi ja jäi vilkkumaan. Se vilkkui paikallaan alle 10 sekuntia ja katosi. Pian paikalle ilmestyi kaksi pienempää valoa jotka jäivät paikalleen vilkkumaan. Sen jälkeen taivas täyttyi valoista jotka ilmestyivät kuin tyhjästä. Ne jäivät paikalleen ja heiluivat hiukan. Samalla kun tämä tapahtui valopallo jonka ympärillä oli punainen kehä, viiletti Hiekkaharjun suuntaan. Tikkurilan asemalta näkee hyvin Hiekkaharjun vesitornille, jonka päällä hän sanoin nähneensä valopallon kisaavan ja lentäen eräänlaista rataa. Vähän ajan päästä osa Tikkurilan ufoista lähti lipumaan pois ja osa katosi. Valopallon perässä oli punaisia valoja. Ja näitä oli siis taivaan tädeltä, hän lisää.

Kuulin tämän puhelimessa ja kiiruhdin Martinlaaksosta Tikkurilaan ja pääsin itsekkin näkemään jotain aivan uskomatonta!
Kun saavuin Tikkurilan asemalle, taivaalla oli vain tähtiä. Yksi valo näytti hieman kummalliselta, mutta ei mitään sen erikoisempaa. Matala jyrinä kumisi taivaan syövereistä ennen kun näin mitä näin. Kello oli vähän vaille 21:00 kun saavun sisään. Katson parevekkeelta ja Tikkurilan kirjaston päälle oli ilmestynyt kaksi kirkasta valoa jotka heiluivat, kuin tyhjästä! Menin ulos ja niitä tuli ainakin viisi lisää. Valot olivat matalalla ja eikä niitä voinut luulla tähdiksi. Niidenkin perässä oli punaista ja ne senkun lisääntyivät. Niitä vain tupsahteli taivaalle! Niistä näki että ne eivät vain olleet valoja. Yössä erottui aluksen runkoa, kenties hiukan lautasen mallisia. Valo oli kuitenkin dominoivin osa joten aluksien muotoja oli vaikea tarkasti hahmottaa.
Katsoin Helsingin suuntaan ja silmiini loistaa kristallin kirkas valopallo! Siis aivan LOISTAVA! Se hohti ja oli erittäin matalalla ja lähellä! Se oli isompi kuin muut ja kulki hitaasti keravan suuntaan talomme yli. Pallon reunat hohtivat vähän punaista ja vihreää. Kun näätte sen, ette voi erehtyä. Talossamme on 5 kerrosta, asun neljännessä kerroksessa ja tämä "johtaja-valopallo" lensi talomme yli noin kahdeksannen kerroksen korkeudelta. Samaan aikaan muut valot, joita oli lähemmäs 20 lähtivät liikkeelle ja suunnistivat keravan suuntaan. Tätä oli todistamassa itseni lisäksi, siskoni ja äitini. Ulkona oli tietysti muita ihmisiä.
Myöhemmin siskoni sai soiton ystävältää, Keravalta, klo 21:35, joka soitti intoa puhkuen, että hänenkin perheensä oli nähnyt alukset jotka olivat jopa esitelleet ketteryyttään. Neljä palloa oli kuulemma, lentänyt muodostelmassa ja liikkuneet eteen, taakse, ylös, alas, kaikki vakaassa muodostelmassa. Yksi oli kuulemma kiidyttänyt vauhtia, pysähtynyt ja lähtenyt pakittamaan! Kyseiset lautaset, kyllä lautaset, olivat jopa lähestyneet hyvin lähelle maata. Kyseisen perheen ikkunat olivat huurustuneet esityksen jälkeen ja lähiseudun katovalot olivat sammuneet. Siskoni ystävä ilmoitti valojen suunnistavan Sipoon suuntaan.

Valoliudan Tikkurilasta lähdön jälkeen, yksi valopallo joka myöhemmin muuttui suurehkoksi välkkuväksi lautaseksi, jäi hengailemaan tikkurilan ylle. Se oli hyvin matalalla ja vilkutti valojaan. Hiekkaharjun suunnassa viiletti myös lautanen punaiset valot perässään. Nyt nämä viimeisetkin hengaajat ovat lähteneet. Näin kun ne liikkuivat helsingin suuntaan. Ennen lähtöään, nämä kaksi alusta ehtivät pyöriä Tikkurilan yllä noin 3.5 tuntia.
Ei yhtään huono aloitus tälle seuraavalle kolmelle päivälle!

Valoisin terveisin
Chike the Lightboy!

TIKKURILALAISET/HIEKKAHARJULAISET LAITTAKAA KOMMENTTIA JOS SATUTTE EKSYMÄÄN LUKEMAAN TÄTÄ TAI ALLA OLEVAAN YHTEISÖÖN! IHMISTEN ON PITÄNYT KULKEA SIDE SILMILLÄ OLLAKSEEN NÄKEMÄTTÄ TÄTÄ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.