IRC-Galleria

Chimera

Chimera

muokkaa tilaansa varmasti mutta hitaasti

You love New York, I don't.Keskiviikko 27.05.2009 03:41

Törmäsin tähän ohjelmaan nyt ensimmäistä kertaa elämässäni ja saman tien tuli mieleen ajatuksia, jotka ovat olleet mielessä jo pidemmän aikaa, vaikken paljon televisiota katsokaan. OK, koko ohjelma on feikkiä alusta pitäen (toivottavasti), kuten yksi sun toinenkin jenkki-muka-realitysarja, mutta toisinaan tuntuu siltä, että afroamerikkalaiset ovat jollain tapaa luonnostaan pirun aggressiivisia ja pahoja suustaan.

Tuosta kyseiselle kansanryhmälle television perusteella sangen tyypillisestä sormella osoittelusta, huutamisesta ja huitomisesta tulee lähinnä mieleen kolmen promillen humalassa oleva lappalainen, joka hätistelee hyttysiä. Onko se otettava lentokone alle ja lähdettävä täältä asti opettamaan pelleille käytöstapoja? "Painu vitun huora - jolla on vitun läski ja ruma äiti - vittuun mun ohjelmasta!" Selviytyjät on nähdäkseni yhtälailla käsikirjoitettua lystiä, mutta sielläkin nuo afroamerikkalaiset naiset ovat niitä rääväsuisimpia, yliomanarvontuntoisimpia ja röyhkeimpiä tapauksia.

Jos tämä rooli on käsikirjoittajan toimesta annettu systemaattisesti juuri heille, on koko homma entistäkin arveluttavampi. Tätä kuitenkin epäilen, koska lähes joka ohjelmassa tuntuu, että asia on näin. Mitään ei saa sanoa tai tehdä, kun jumalaton älämölö, huitominen ja kiroileminen on käynnissä, samoin vastapuolen äidin rumaksi ja lihavaksi haukkuminen, joka tosin on samanlainen perussketsi kuin suomalaisittain turkulaisten haukkuminen, jota en niin ikään ymmärrä alkuunkaan. Ei tuota onneksi pakko ole katsoa, mutta joskus vain tuntuu, että tuo helvetinmoinen häiläminen ja aggressiivinen mesoaminen on ominaista juuri etenkin tummaihoisille naisille, samoin kuin "herran" ylistäminen joka pirun välissä.

Pyrin olemaan suvaitsevainen lähes kaikkia pukeutumistyylejä ja musiikkisidonnaisia alakulttuureita kohtaan, joten en kerro tällä kertaa siitä, mitä mieltä olen noista MC Gangsta Yoyo -miehistä, joilla on kaulassa enemmän metallia kuin venäläinen kaivos tuottaa vuodessa. Niiden kanssa aggressiivisuuskin tuntuu menevän siihen pisteeseen, että meininki uhkaa alkaa muistuttaa SmackDownia, jos menet jotain tekemään tai sanomaan. Itse MC Massipäällikkö kaivoi tuokio sitten reilun nivaskan riihikuivaa perstaskusta. Kai se sitten on niin helvetin hieno homma, vaikkei näin äkkiseltään uskoisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.