IRC-Galleria

Vuokatti/Katinkulta Winter Open 24-25.11Maanantai 27.11.2006 11:49

Istuinpa perjantai-iltaa kotona rauhallisesti ja valmistauduin lähtemään liikenteeseen. Tuli siinä syötyä pitsaa ja juotua pari olutta. Sitten puoli seitsemän aikoihin soittelin äidille ja sain kuulla, että minua tarvitaan mahdollisesti lauantaina Vuokatissa, syytä en saanut tietää. Sitten äiti sanoi, että soittaa johonkin ja sitten soittaa minulle takaisin. Noin viiden minuutin päästä puhelin soi ja äiti kertoi, että melko varmasti tarvittaisiin minut lauantaiksi Katinkullan yökerhoon DJ:ksi. Ei siinä ollut itsellä mitään suunnitelmia lauantaiksi, niin sanoin olevani käytettävissä, jos tarvetta on. Lähdinkin sitten pelaamaan snookeria ja odottelin siinä tietoa, että pitääkö sinne Vuokattiin lähteä vai ei. Sitten tulikin jossain vaiheessa se tieto, että DJ puuttuu ja minun pitäisi mennä sinne. Ensin oli tarkoituksena ehtiä vuokattiin jo perjantain viimeisiksi tunneiksi katsomaan, että miten siellä soittolaitteet toimii, mutta sääolojen ja kellon nopean kulkemisen takia en olisi sinne ehtinyt. Lähdin siinä sitten kaverin kanssa vielä Hevimestaan ja sieltä joskus kahden aikoihin kotiin ja siitä suoraan autoon ja Vuokattiin.

Lauantaina mentiinkin sitten aamupäivällä katsomaan, että miten ne laitteet toimii ja katsottiin samalla hieman läpi musiikkivalikoimaa ja mitä kannattaa soittaa ja mitä ei. Pari tuntia siinä meni, kun käytiin asioita läpi ja tutustuin laitteisiin ja musiikkeihin. Sitten lähdinkin hetkeksi lepäilemään ja syömään ja siistiytymään iltaa varten. Puoli kahdeksan jälkeen sitten lähdettiin kohti Katinkultaa. Reilu tunti siinä jäi aikaa vielä palloilla ja hieman suunnitella keikkaa(ihan niinku siitä suunnittelusta ois jotain tullu, koko keikka meni ihan fiilispohjalta). Yhdeksältä sitten yökerho aukes ja porukka oli jossain hukassa melkeinpä ensimmäisen tunnin, mutta sen jälkeen alko yökerho täyttyä ja tanssilattia siinä samalla. Siinä kun sitten sai tanssilattian täyteen, niin loppuillan se sitten oli myös täynnä. Porukalla tuntui olevan tunnelma katossa ja kyllähän se itselläkin kohosi siinä melkoisen korkealle ja omaakin tanssijalkaa alkoi vipattamaan. Tarkoitus oli, että siinä olisi joku tullut välillä katsomaan, että miten minä pärjään ja kyllähän siinä käytiinki pari kertaa ovella vilkaisemassa, että mikä on meno, mutta ei kukaan nähnyt tarpeelliseksi tulla sinne koppiin asti. Hiton tyytyväinen olen kyllä itse keikkaani ja sain kyllä jonkun verran kiitoksia ja hyvää palautetta yleisöltäkin. Otetaan vielä huomioon se, että minä en juurikaan tiedä nykyisiä listahittejä, enkä ole DJ:nä toiminut kunnolla kertaakaan aiemmin. Viimeisen puoli tuntia oli myös ammatti-DJ siellä katsomassa sitä keikkaa ja oli vaan todennut, että pärjään hyvin ja meininki on hyvä, eikä sitten tullut häiritsemään minua siinä lopussa enää, paitsi viimeisin biisin aikana tuli sammuttelemaan laitteita ja vastaavaa.

Kuulinpa tuossa myöskin sellaisen väitteen, että kyseisiä pippaloita voidaan pitää Suomen suurimpina pikkujouluina ja kyllähän sitä porukkaa olikin siellä ihan älyttömästi. Se oli sitten sellainen vaihtoehtoinen lauantai.

EDIT: Pitää muistaa vielä mainita, että DJ:n kopista oli kivat näkymät tanssilattialle, ku oli paljon nättejä naisia bailaamassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.