IRC-Galleria

Hellöy!Maanantai 04.09.2006 20:20

Se on tervehdys taasen pitkästä aikaa teille kaikille jotka tätä nyt sattuvatkaan sitten joskus kenties lukemaan.

Eli siis... perjantaina porukat tuli hakemaa mut kotio Kotkaan. Sit siinä iltaan myöhään jutskailtii ja ajeltii Subbiksen kanssa, kivaa oli. Lauantaina olin sitte töissä, hii-o-hei. Iltasella sit keräännyttii kaikki Subbikselle ja katteltii American Pie 2. Ei siin nyt kerenny ku pari tuntii olee siel ku oli kello jo kuitenkii kymmenen pintaa ennen ku lähettii sielt.

Sunnuntaina kävin koeajamassa yhtä autoo, mut ei päästy ihan yhteisymmärryksee sen myyjän kans. Sit sunnuntaina löysin nettiautosta yhen TOSI kivan auton. Mulkku myyjä vaan, nosti viime yönä hintaa. KUSIPÄÄ! JA se ois ollu viel tuol jumalan selän takana, eli siis jossai Tampereesta ylös päin vielä paljon. Se ois kyl ollu niin ihana. <sydän> No sit täytynee katsastella muita autoja tai jättää se siksee jos ei mitää sopivaa tunnu löytyvän. Eilen siis kotiuduin taas tänne Vantaalle siinä iltapäivällä ja joku saatanan mulkkupää ISS:ltä oli ajanu MUN maksamalle autopaikalle! TÖRKEETÄ! Tein valituksen, hienoa!

Tänään siis taas piti palata arkeen, eli mennä kouluun. Ja eihän se koulu ollu viikonlopun aikana mitää ilmottannu niistä lähtötasotestien tuloksista. Tänää menin sitte inisemää niistä opintotoimistoo ja ei siin menny ku pari tuntii ni ne oli vihdoin ja viimein saanu laitettuu ne. IHME JA KUMMA kyllä että pääsin enkun läpi! Ei tartte siis mennä enkun tunneille nyt seuraavaan 8 viikkoon. <virne> Siis tosi outoo, tuntu nimittäin et ruotsin koe ois ollu helpompi, mut ei se sit tainnu ollakaan. <kieli> Oon siis ihan ihmeissäni, voiks tää olla ees mahollista!
Mutta mutta... se ois sitte vissii käytävä syömää ja tekee läksyi ja sit vois vaikka rentoutuu vähä aikaa tos telkun äärel. Huomen jos ois ihan hyvä ilma ni ois kiva lähtee vaikka käymää Hesas tai jotai sellasta. Tekee niin hirmusesti miel lähtee sinne nimittäin. Ois vaa kiva jos sais seuraa... Se onkin sitte jo toinen juttu. <hymy>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.