IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Of Vinyls and EvolutionKeskiviikko 11.11.2009 03:50

"Joisit sinäkin Jouni enemmän sitä viinaa."
"Juonhan mie, mutta ei taho se viina enää nousta päähän. Pitää varmaan sekaantua huumeisiin."


En tiennyt, et vinyylisoittimienkin suhteen löytyy jonkinsortin eksperttejä, jotka tietää kaikesta kaiken ja pystyy pulisemaan niistä ummet ja lammet kielellä, josta ei normitiedon haltsaava ihminen ymmärrä hölkäsenpöläystä. Mutta niitä löytyy ja keskustelupalstakokemus oli yhtä hämmentävä, kuin veljen olan yli rumpalit.net sivuston lukeminen. Toisin sanoen en saanut mitään selkoa asiaan, että mikä olisi hyvä ja suht edullinen soitinvaihtoehto korvaamaan pikkuveljen vanhan, joka on nyt omassa käytössä. Se on meinaten paska; ei soita 7" levyjä loppuun jos kappale on "liian pitkä" (yli 3.5 minuuttia) ja kaiuttimet on sisäänrakennetut ja omaa maailman paskimman äänentoiston. Tuunasin harvinaisen tyylikkäät kuplamuovikerrokset niitten eteen, mutta ei se paljoa auttanut.

Musiikkia, musiikkia. Siinä missä miehet (kyseenalaisten) tutkimusten mukaan ajattelee seksiä joka seitsemäs sekunti, niin mä ajattelen yhtä usein musiikkiin liittyviä asioita (ja vitut, useammin). Bändien ja eri musiikkilajien ympärillä oleva kulttuuri on älyttömän valtava ja siihen saa niin helposti kulutettua kaiken aikansa.

Mä menen aina helvetin vaikeaksi, jos joku sanoo: "oi, ei mulla ole lempibändiä, en mä oikein välitä musiikista". Siis mitä vittua? Koko lause on itsessään ihan luonnoton ja saa vuorostaan taas mut ajattelemaan "ei toi tyyppi voi olla terve, se on varmaan sarjamurhaaja tai jotain".

Mistä helvetistä tollasen ihmisen kanssa edes juttelisi? On tasan kaksi asiaa, joista mä voin puhua tuntikausia ja vielä jopa nauttia käydyistä keskusteluista: musiikki ja elokuvat. Ja, okei, mä olen vuosien saatossa hyväksynyt sen, että suurinosa ihmisistä on täysin tietämättömiä elokuvien maailman suhteen, mutta jos jätetään musiikkikin pois, niin käy huone aika hiljaiseksi.

Elän mä silti niin paljon erilaisemmassa maailmassakin kuin mitä monet muut. Kolme vuotta ammattikoulussa kuuntelemassa keskusteluja meikeistä, Lacoste-kengistä, uusista laukuista (Sokkarista, ei tää ollut ku seitkyt euroo), suomirapista , Kinosta, Lalliksesta (siel esiintyy Cheek!), kuka on milloinkin "ihan huora muija" ja kuka ei, keskusteluja evoluutioteoriasta ("Kyl mä uskon, et Jumala loi maailman, ku jos evoluutio pitäs paikkansa, niin millai mitään apinoita tai krokotiilejä vois enää olla, ku eiks niittenkin pitäs olla sit kehittynyt?") ... Oikeasti.

Mä en ole oikein varma, että mikä tässä on pointtina tai johtopäätöksenä. Kaiketi se, että edellä mainitun lainauksen pitäisi olla tarpeeksi suuri syy alkaa kontrolloimaan sitä, että kuka saa synnyttää/siittää mukuloita.
Ja jos ihmiset on kiinnostunut eri asioista kuin mä, niin ne on automaattisesti sarjamurhaajia. Period.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.