IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Feeling StaticTorstai 11.03.2010 16:02

Iltavuoroon menossa varttia yli kahdeksi ja työkumppanina tänään yksi täysin päästään laho oleva tyttö, but quess what? I don't mind! Nyt on niin yleisesti positiivinen fiilis, että itseäkin hämmentää.

24.2. kirjoitin blogin "When it's all too irritating", johon listasin sillä hetkellä vituttavat asiat. Jatkuva vitutus ja ärsyyntyminen on mulle liiankin tyypillistä, mutta on niitä joskus hyviäkin päiviä. Joten, vastapainoksi aikasemmalle marmatuksella, mietitään mikä on tällä hetkellä ihan vitun jees.

Kahvi: Kolmas kuppi menossa puolentoista tunnin sisällä. Saan varmaan vatsahaavan tästä ylikäytöstä, mutta tänään kofeiinipitoinen ihanuus maistuu erityisen hyvältä.

Green Day: "Wait, what? You mean those fucking sell-out "punks" whom MTV loves and who do only stadion gigs? Aren't you ASHAMED?" Kyllä ja ei. En ollut yhtään innoissani uuden levyn tullessa ulos, mutta eilen päätin antaa tälle eepokselle mahdollisuuden ja ajatuksen kanssa kuunnella, että miltä albumi kuulostaa. Tää toimii ihan vitun hyvin. Green Dayn musiikki on lämmintä ja vihreää, ja nyt vain odotan kesän tuloa jotta biisit pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Hiukset: Ollut taas pitkään kyllästynyt nykyiseen malliin, mutten oikein jaksa tehdä näille mitään. Mutta tänään ei haittaa. Hyvä hiuspäivä piristää aina mieltä.

Bändipaidat: Tuli tänään postissa kolme kappaletta kankaista ihanuutta. Ja hei, näitä ei ehkä tarvitse edes kaventaa!

Nukkuminen: Onnistuin viime yönä saamaan univelkoja pois.

Nuorempi isosisko: Tulee tänään miehensä kanssa Poriin. Se on ihminen, joka ei osaa ajatella sanomisiaan ennen kuin ne on jo päässyt suusta ulos. Huvittaa itseään kommentoimalla mun vartaloa, ja viime käynnin muistettavin kritiikki oli, "Oletko sä laihtunut? Sun persees on paljon pienempi." Saattaa kuulostaa positiiviselta, mutta jos yhtään tuntee mun siskoani, niin... no, se ei ollut.
Me ei pystytä lainaamaan toistemme housuja, koska kyllä, mun perseeni ON isompi kuin sillä. Mutta hei, onnistun olemaan muodokas olematta ylipainoinen. So, you know, fuck off.
Positiivinen osa?
Se on seitsemännellä kuulla raskaana.

Ja nyt mun pitää oikeesti ruveta lähtemään töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.