IRC-Galleria

Dream-er

Dream-er

Ikuinen Uneksija

Blogimerkintä

« Uudempi -

HK odottaa...Keskiviikko 08.08.2007 12:30

Turkki on takapäin...Lapissakin tuli käytyä ja poikettiin samalla Norjan puolella Jäämerta ihastelemassa. Viikko Ruotsissa oli mielenkiintoinen kokemus, mutta nyt on edessä HONGKONG.

Yliopistolta tuli n. 3-4 viikkoa sitten soitto, että nyt olisi HK:n vuoden vaihtopaikka avoinna, otatko vai jätätkö? NO, ööö...tieädän, että mun piti nyt mennä sinne vasta ensi vuonna ja kaiken olin suunnitellut niin, että ensi vuonna vasta...mutta hei, ei tuollaisesta tarjouksesta noin vain voida kieltäytyä. Kaikkien paperisotkujen ja ymymymym..oikeastaan koko karnevaalien (stressien ja säätämisten) jälkeen vihdoinkin matka näyttää jo melko realistiselta tapahtumalta. Lennot on buukattu kolmen viikon päähän eli elokuun lopulla. Kämppään sain vuokralaisen. Rahaakin on sen verran että pärjää juuri ja juuri. :D Nyt vaan vuoden vakuutus puuttuu ja sitten matkalaukun pakkaamiset...näitten jälkeen reppu selkään, matkalaukku kouraan ja menoksi.

Jännittääkö? Jo jaa..ehkä vähäsen..mutta olen toisaalta matkustellut jo niin paljoa ettei se oikein tunnu enää missään. Toisaalta matkustelut on aikasemmin olleet max.muutaman viikon reissuja. Vuosi on aika overkilli. Matkan teen tällä kertaa myös yksin. Yliopistoltahan ei tule ketään muuta mun kanssa...2 muuta tulevat sitten vasta kevätlukukautena.

Ja näin teiniprinsessa lähtee tutkimusmatkalle Hongkongiin...toivottavasti sieltä palataan sitten ehjänä takaisin... ;)

MM

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.