IRC-Galleria

Aapua, mua hieman jännittää ton illan estetunnin puolesta, koska ne on hypänny nyt hieman korkeempia esteitä, kuin sillon 2vk'sitten ja ne on hypänny jumppasarjaa!!
Ei toi esteiden jorkeus haittaa, vaan jumppasarja!! Kun en innaristakaan tykkää niin tuskin tosta.. :<

Ja sitten kun Jasu meni Analla ja oli menny hyvin ym, niin jos mä meen tänään Analla oon ihan varma et kieltää k aikki esteet ja pudottaa ym!
Mut jos mä onnistuisin (jos siis Analla menisin) päättämään että se ylittää esteet ja niin jne niin kai se sit menisis hienosti..
Yksittäiset esteet se hyppää hienosti, mutta innarin ei varmaan sisk ksoka mä en tykkää siitäe steestä ja hermoilen etttä joo >.<''

Ei ees huvittais nyt mennä estetunnille, mielummin koulutunnille tai sit en vaan haluis hypätä sitä jumppasarjaa, enkä mitään innareita!!! ;< Kurjia esteitä, joista mä en tykkää yhtään!

Telon itteni kuitenkin ja sitten todella mukavaa, kun putoon kuitenkin hepan kaulan yli esteen päälle ja murran käteni tai jtn..

Mutta Ana osaa hypätä ihan überhyvin ja sillä on kiva mennä, mielummin mä Analla meen kuin niillä muilla.. :D Vaikka Sokerikin on ihan ok..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.