IRC-Galleria

Ainoa järkevä keino aloittaa liikakilojen vähentäminen, on ilman muuta se, että alat vilpittömin mielin, tunnollisesti ja ja ohjelmallisesti hankkia myynnissä olevia ruokavalio-oppaita, kunnes sinulla on ne kaikki. Niitä tehdään kaiken aikaa lisää ympäri maailmaa.
Dieettioppasita paras kuitenkin lienee Jälkiruoka lihottaa. Sen mukaan ihmiset lihovat koska syövät jälkiruokaa. Niinpä kirja keskittyy todistamaan, että jälkiruoka on inhottava keksintö! Päivän ateroiden ruokalista voisi olla seuraavanlainen:

AAMIAINEN:
Muroja hunajassa, kaksi kermaleivosta pekonilla
jälkiruoka: Näkkileivän murunen, ei voita

LOUNAS:
Suklaapatukoita, ranskalaisia, läjä juustopurilaisia
jälkiruoka: Kolme raejuusto-raetta

PÄIVÄLLINEN:
Kupillinen sokeria, suurustettua toffeekeittoa ja jäätelöä
jälkiruoka: Salaatinlehti ilman kastiketta

Oletko ihannepainoinen??

Joudut ehkä huomaamaan että olet ylipainoinen. No, sehän johtuu siitä, että olet syönyt ruokia joissa on kaloreita!! Kalori on sellainen pieni yksikkö, jolla mitataan ruuan maittavuutta. Esimerkiksi hillomunkissa on mahdottomasti kaloreita kun taas lehtisellerissä, joka ei ole edes ruokaa vaan vanerin sukuinen kuitukasvi, niitä ei ole yhtään.

Varo mitä syöt!

Siihen aikaan, kun isä lampun osti, ei oikeasta ravinnosta tarvinnut olla huolissaan vaan kaikki söivät terveellisesti ja asuivat maalla. Kun haluttiin lihaa, käytiin navetan puolella ja otettiin kimpale lehmästä. Kun tarvittiin leipää niin mentiin pellolle ja otettiin pellosta määräala, puitiin, jauhettiin ja kyllästyttiin koko hommaan ja sanottiin, että hittojako tässä voivottelemaan ja mentiin taas ottamaan kimpale lehmästä.

Nykytilanne on kyllä ratkaisevasti huonompi. Melkein kaikki lehmät tulevat monkansallisten suurtuottajien putkesta. Niitä ruokitaan yötä päivää vahingollisilla lisäaineilla - tarkoituksena on nimenomaan saada hengiltä mahdollisimman moni kuluttaja. Lehmät ovat lopulta niin täynnä kemikaaleja, että ne usein räjähtelevät laitumella, niin että jäljelle jää vain vihertäviä myrkkyhuuruja, jotka sitten synnyttävät happosateita.
Vaarallisia ovat myös vehnäpulla ja sokeri, sillä niitä syömällä voi kuolla jo muutamassa tunnissa. Sen takia onkin nykyisin äärettömän tärkeää pitää silmällä, mitä pistää suuhunsa. Sen jälkeen katseleminen onkin aika inhottavaa.

Tuoteselosteiden salaisuudet:

Ruokapakkauksissa olevat tuoteselosteet ovat kuulemma asiakaspalvelua ja kaikkinaisen viisauden alku. Voiko niitä lukemalla tosiaan viisastua? Ei voi! ne on kirjoitettu niin ovelasti, ettei farmaseuttikaan niitä ymmärrä. Esimerkiksi: "Tämän tuotteen kokonaismäärästä ainakin 0,02% on rehydroksoituja glutonaatteja tai debentuurinoituja rasvafollikkeleita riippuen siitä onko tuote valmistettu parillisena tai parittomana päivänä". Mitä pidempi teksti, sitä todennäköisempää on, että valmistajalla on jotain salattavaa.
Yleissuosituksena voidaan pitää, että jos tuoteselosteen sanat ovat pitkiä ja niissä on paljon vieraita kirjaimia kuten d ja g, sitä tuotetta ei voi nauttia kuin pieninä annoksina ja harvoin. Jos joukossa on yli rivin mittaisia sanoja, pistä pakkaus varovasti takaisin hyllyyn japakene paikalta.

Vitamiinioppia:

Vitamiinit ovat pillereitä jotka tunnistaa kirjaimista A, B, C, D, E, K ja H. Vitamiinit ovat tavattoman terveellisiä. Niiden päivittäisestä nauttimisesta voi tehdä vaikkapa musiikillisen tuokion ottamalla ne järjestyksessä C-D-E-F-G-A-H. Sunnuntaina voi joukkoon vielä kiekaista korkean C:n - tosin liika-annostustakin on varottava. Sitä kohtalokkaampi saattaa kuitekin olla vitamiinivaje. Tarkkaa seuraavia oireita 1) Jalkahiki ja 2) Kuolema

Aloituksen ajoitus:

Älä aloita tänään - näiden ohjeiden noudattaminen on jo ehdyttänyt voimasi. Älä vielä huomennakaan, sillä sehän on huomenna tänään. Voisit aloittaa heti pääsiäisen jälkeen, mutta ei välttämättä tämän pääsiäisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.