IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2012 02:26

12 tunnin Korean Camp sunnuntaina huhhuhhuh. x x Oli kyl helvetin kivaa.♥ Mut silleen. Kaks ja puol tuntii opiskeluu heti puol kymmeneltä aamulla, opittiin kertomaan fiiliksistä lol. Sit tehtiin kimbapia. Vähä niinku sushia mut siel on sisäl porkkanaa ja kurkkuu ja munaa ja makkaraa ja silleen. Pitää tehä joskus. Halukkaat saa tulla syömään. Vink vink.

Enivei, kimbapin jälkeen kaks tuntii leikkimistä ja pelejä HUHHAH. Futista ja viestejä ja kaikki polttaa kaikkia ja kahden tulen välissä ja rikkinäistä puhelinta pantomiimilla ja. Oli helvetin hienoa. Meidän ryhmän kamelille kävi jotain tosi outoo en tiiä missä vaiheessa se sai hännän, Jonghyun (vetäjä) nauro lattialla polvillaan. Yhyy.

Korean Town oli superkiva, opettajat oli tehny kaikkii eri pisteitä ja pelejä ja muuta ja sit siel kiers poliiseja jotka vei vankilaan jos puhuit mitään muuta ku koreaa. Meidän kommunikaatio oli aika hienoo. Nyt osaan tilata kupin kahvia koreaksi. u u Kahvilas oli itetehtyi macaronseja tui. ;A; Niin hyvää.

JA MEIL OLI ILLALLISEKS KOTITEKOSTA BULGOGIA. GUYS YOU HAVE NO IDEA SE ON NIIN HELVETIN HYVÄÄ ET VOISIN ITKEÄ SOBSEU. Äiti lupas et saan tehä sitä ite huomenna ahih tulee kivaa.♥

Sit oli special lecture Korean ja Suomen eroista, sit esityksiä - jätkävetäjät veti jotain taekwondo-koreografiaa se oli sikahienoa - ja sit mind lecture, jossa hieno pastorimies puhui vaikeuksista. Päivän sana oli OVERCOME.

Kaikkia kiinnosti.

Tulkaa joskus meille syömään kimbapia ja bulgogia oli se pääasia.♥

ps. Haluun riisinkeittimen ostakaa mulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.