IRC-Galleria

Fujiwara

Fujiwara

吾輩は古典オタク~

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

yleensä...Tiistai 16.02.2010 18:54

...tiistaisin tuntuu paremmalta

Terveiset kymmenelle ihmiselle. Ilman nimiä.

1. olet tärkeä. muistaisitpa sen. älä katoa. haluaisin ehkä oppia elämään ilman sinua.
2. et ole enää niin läheinen ystävä kuin ennen. sinäkin olet tärkeä, ja meillä on yhteinen historia. sun kanssa viihtyy aina.
3. haluan tutustua suhun paremmin. olet hieno ihminen (luulisin). sirkka sanoi että sun ja mun horoskoopit sopii yhteen. älä katoa ysin jälkeen. älä mielellään koskaan. mä haluan nähdä tietosanakirjan läpi.
4. olet hieno ihminen! pysy aina lintuna äläkä koskaan muutu normaaliksi. olin ihastunut suhun joskus. silloin aloin kirjoittaa. kiitos!
5. ikävä sanoa mutta vihaan sinua vaikken ole tavannutkaan koskaan. miksi olet olemassa?!
6. mennään naimisiin kun ollaan aikuisia. haluan pysyä sun ystävänä. olet taiteilija, teet kaiken paremmin kuin minä. en keksi susta pahaa sanaa. anteeksi, että olen valehdellut sinulle. leikkinyt tunteillasi? anteeksi.
7. sä et tiedä kuinka tärkeä olet. muisto, halaus, kantaa yhä. niin surullinen hetki ja silti valtavan kaunis. kesän tärkein hetki? yksi niistä.
8. sinäkin olet taiteilija, joka tekee kaiken paremmin. idoli. kiitos, ja anteeksi etten koskaan oikeasti kiitä.
9. olet aika tyhmä, mutta olet opettanut minut sietämään sitä. älä ihastu muhun koskaan. suorat ihmiset ovat mukavia eli sinä.

okei en keksinyt kuin yhdeksän ihmistä. kaikille muille kaikkea hyvää pitäkää kivempaa kuin minä. minä kuuntelen ultra brata ja leikin onnellista

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.