IRC-Galleria

GAGAHOLISTIC

GAGAHOLISTIC

Born this way // We are not just art for Micheangelo

Tetissä. Osa 4/5Torstai 20.05.2010 20:47

TORSTAI

Tänään laitoin ekaks varmaan leipiä taas.Sen jälkeen purin tavaroita hyllyihin kuormasta ja kävin siinä välissä myös syömässä.
Syönnin jälkeen jatkoin purkamista ja onnistuin pudottaan lattialle yhen oliiviöljypullon. Noh,menin tottakai sanoon kauppiaalle,SIIS JUST KAUPPIAALLE VAIKKA KAUPPA TÄYNNÄ MYYJIÄ ! :D (Tajutkaa että kauppias se arvostelee mun Tetit joten.. )Sainpas sitten siivota myös sotkuni,mut miettikää ny: Kaikista kaupan tavaroista just se ällö oliiviöljy.Mua ällötti siivota sitä ku muutenki kaikki öljyt hyi hyi...
Toivottavasti ei jääny lattia rasvaseks ja liukkaaks,katoin just ku joku mummo meni sinnepäin ja mietin jos liukastuis :OOO LOL!
Jatkoin siinä puoliks vahingonilosena ja puoliks nolona tavaroiden purkamista. Sit joku ukko tuli kyssyyn kaurahiutaleita,näytin sille.Sit kohta 2 sekunnin päästä se tuli uusiks kyssyy voipaperii.
Aikasemmin kysyttiin suodatinpusseja ja jotain ihme hankaussientä tai jtn sinne päin. Olin vaan sillee ''joo entiiä''.Ukko vaan höpis jotain että oon ollu nii vähän aikaa töissä etten viel tiiä kaikkee. Olin sillee ''juurikin näin'' ja kuvitelkaa enää huominen meskassa.Sinne ehti jo kotiutua :D.
Myöhemmin laittelin jäätelöitä feat Heini. SITTINKI ei muuten ollu töissä,varmaa kotona ''muka sairastamassa'' noei mutta eilen jo vaikutti et on varmaan kipeex tulossa mut jooo ei paljoo kiinnosta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.