IRC-Galleria

luet näitä omalla vastuullasiLauantai 02.09.2006 21:23

Jos et pidä kirjoituksistani, niin ÄLÄ LUE niitä! Jos etsit vain niistä syytä ja vikaa, luovuta jo hyvissä ajoin! Mutta jos siitä huolimatta luet näitä, luet niitä täysin OMALLA VASTUULLASI. Harvempi todella pitää kirjoituksistani - rehellisesti sanottuna. Lähes kaikilla olisi moitittavaa ja arvosteltavaa, jos vaan voisivat suunsa aukoa. Jos sinä olet sellainen, ÄLÄ LUE NÄITÄ enää ja ÄLÄ TULE TÄNNE silloin enää!

Tuom 7:3-7

3. Julista siis kansan kuullen näin: ’Se, joka pelkää ja on arka, palatkoon takaisin ja väistyköön Gileadin vuorilta.’” Niin kansasta palasi takaisin 22.000, ja 10.000 jäi.
4. Ja Luoja sanoi Gideonille: ”Vielä on väkeä liian paljon — vie heidät alas veden ääreen, niin minä siellä heidät sinulle tutkin. Se, josta minä sinulle sanon: ’Tämä lähteköön sinun kanssasi’, se lähteköön kanssasi — mutta jokainen, josta minä sinulle sanon: ’Tämä älköön lähtekö sinun kanssasi’, se älköön lähtekö.”
5. Niin hän vei väen alas veden ääreen. Ja Luoja sanoi Gideonille: ”Aseta erikseen jokainen, joka latkii vettä kielellään, niin kuin koira latkii, ja samoin jokainen, joka laskeutuu polvilleen juodaksensa.”
6. Niiden luku, jotka latkivat kädestä suuhunsa, oli 300 miestä — kaikki muu väki oli laskeutunut polvilleen juomaan vettä.
7. Silloin Luoja sanoi Gideonille: ”Niillä kolmellasadalla miehellä, jotka latkivat, minä vapautan teidät ja annan Midianin sinun käsiisi — kaikki muu väki menköön kukin kotiinsa.”


Mitähän on 22000 -> luku 300 - prosentteina ? (noin 1,4%) entä 10000:sta ? (3%) Uskoisin että vain kolme prosenttia lukijoistani rakastaa aidosti kirjoituksiani. Koko populaatiosta, vain 1,4 prosenttia. Jos et pidä niistä ja rakasta niitä, ÄLÄ LUE NÄITÄ enää!

Nämä kirjoitukset ovat minun rakkauskirjoituksiani Taivaan Isälle ja jaettavissa siunaukseksi niille jotka rakastavat ja etsivät Häntä koko sielustaan, mielestään ja sydämestään (ei järjestään). Nämä kirjoitukset ovat sydämeltä - sydämelle. Ne ovat henki ja elämä ja virvoitus, sille ken janoaa Jumalaa. Niistä suurin osa eivät ole opillisesti kiehtovia kirjoituksia, vaan ne ovat spontaaneja Pyhän Hengen innoittamia sanoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.