IRC-Galleria

Väärä iesPerjantai 30.12.2005 18:15

Ies on taakka. Se on jotakin jota raahataan ja siihen on kytkeydytty kiinni. Se on juhdan työväline. Se on monotoninen velvoite. Se kulkee aina perässä, ei edellä. Sen edellä aina laahaa juhta kumarassa. Ies liittyy kyntämiseen. Siis syvää maan mouhennusta ja kääntöä. Todella raskasta ja siinä on juhta
koko jalkojaan myöten. Usein vielä sen käskijä ja piiskaaja kulkee sen perässä hoputtaen sitä.

Ies on hengellisessä merkityksessä syntitaakka. Se on sellainen joka kyntää maata, ei taivasta. Se vetää ihmisen maahan painuksiin. Se masentaa ja väsyttää.

Uskovan ei pidä antautua sellaiseen. Uskovan osa on elää vapaana taakoista Kristuksessa. Kaikki syntitaakat saa jättää taakseen, pois kokonaan. Kytkös katkeaa - sen remmit sulaa pois.

Anna synnit ja taakat Jeesukselle, niin tuo orjuuttaja on iäksi menettänyt sinusta otteensa. Paimen kulkee edellä. Ei jäljessä patistamassa. Vaan edellä johdattaen ja odottaen sinua kärsivällisesti. Hän kantaa taakkasi. Hän tasoittaa tiesi. Kaikke esteet Hän raivaa edestäsi pois.

Hän on se joka tekee ja palvelee sinua. Hän on se joka kääntää maan, Hän tasoittaa, et sinä. Hän avaa tiet risukkoon, et sinä. Hän odottaa, Hän johdattaa. Hän ei lähetä sinua ensin ja tee perässä jälkityötä, vaan Hän ensin tekee suurimmat ongelmat mataliksi, jotta voit niiden yli hypätä. Sinä olet Herran rakas lammas tai karitsainen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.