IRC-Galleria

Eikö se uskova jolla ole Hengen täyteys ja Voitelu, ole kykenevä toisia neuvomaan, vaikka muut sitä vieroksuvat. Jolla on Pyhä Henki kirkastaa vain Jeesusta, koska Pyhä Henki ei saata muuta tehdä. Mutta jolla ei ole Pyhän Hengen täyteytyttä, se uskova tarvitsee sen ennen kuin voi tuoda elävää leipää ja elävää Sanaa, tuoretta ilmoitusta taivaasta. Sellainen uskova on janoava uskova, jonka pitää ensin täyttyä. Ilman Pyhän Hengen täytetyttä on mahdotonta olla otollinen Jumalan palvelukseen ja puhua Hengen antamia ja voitelemia sanoja.

Kyllä noita kuivia viljeltyjä sanoja riittää aikakaudessamme. Täälläkin jopa. Mutta siitä puuttuu tuore Hengen tuoksu. Täyttykää Hengellä! Se on tärkein tarve mitä uskovan tulee janota, se on uskovan elämän kasvun aivan välttämätön edellytys. Pankaa kaikki muu pois, ja älkää murehduttako Jeesusta. Etsikää ensin Häntä ja Hänen Voimaansa, ja Voimansa täyteyttä, niin kaikki muukin aukenee. Ilman Pyhää Henkeä, usko on todella rajoittunutta ja omavoimaista puurtamista ja suorittamista.

Minua totisesti ei kiinnosta uskossa laakereille jämähtäminen! Ei! Vaan aina edemmäs ja edemmäs, kuta Herra johdattaa ja itse uskallan. Minulle ei tosiaankaan riitä. Ei, vaan enemmän.. enemmän... enemmän! Uskossa pitää mennä eteenpäinkin. Se on Pyhittäytymistä. Tärkeämpää on katsoa mitä on edessäpäin ja mennä siinä Voimassa ja Hengessä mikä on joka uskovalle tarkoitettu.

Mitä se sitten tarkoittaa että ei riitä ja enemmän? Se tarkoittaa sitä, että kun luovutan, saan enemmän. Kun antaudun, saan enemmän. Se tarkoittaa juuri sitä, että saan, kun luovutan itseäni pala palalta Herralle. Antaudun Hänelle. Oman tahtoni, omat himoni, omat haluni, omat unelmani ym..

Minullahan ei ole itse asiassa mihinkään oikeutta, koska olen Herran oma. Joten voin ainostaan olla hyödyllinen Hänelle, kun annan kaiken Hänelle. En nyt tarkoita, että Jumala tekee mitään väkisin, Ei. Vaan vapaaehtoisesti - Herraan luottaen. Ja Pyhä Henki tulee aina vaan todellisemmaksi. Joten haluan että kaikki voin Hänessä, koko elämäni - koko kirjoitukseni ja tekemiseni. Pala palalta. Aika näyttää mitä minusta tulee. Mutta näin nyt ymmärrän.

Katsokaa eteenpäin, katsokaa ylöspäin. Älkää tyytykö jäämään aloillenne. Lakatkaa pilkkuja ja säädöksiä näpräämästä. Janotkaa niinkuin vastasyntyneet Jumalan Sanaa. Älkää olko epäröiviä ja kaksimielisiä. Älkää puhuko valheita ja pettäkö ystäviänne. Olkaa raittiit ja totuudelliset. Niinkuin Jeesuskin on totuus. Poistakaa edestänne sekä mikä on kauhistusta Herran edessä. Älkää ahnehtiko sieluanne myöten tämän maailman materialisia tykötarpeita.

Kuka on arvollinen Kristuksen Morsian? Se joka puhdistaa häävaatteensa Karitsan veressä.
Ja vaeltaa arvollisesti. Joka pitää kielensä kurissa. ja jonka neuvot on oikeat. Joka ei ohjaa vasemmalla tai sivukujalle eksyksiin vierustoveriaan, vaan nostaa ja tukee, kunnes tämän jalat kestävät itse astua oikeaa tietä. Nyt on tosin seulonnan aika. Uskovia kutsutaan uudistukseen ja parannukseen. Mutta monet kylmenee ja luopuu. Tulee herätä. Tulee Pyhittäytyä. Tulee täyttyä Jumalan Voiman Hengestä.

Ilman Voimaa, mitä on usko? Elävä usko ollakseen elävä, tarvitsee Voiman.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.