IRC-Galleria

Heka`

Heka`

Mul on ruskeet silmät eli oon saletisti hot ;)

[Ei aihetta]Maanantai 11.03.2013 00:18

monet ihmiset puhuu paljon paskaa selän takana, levittää kaikenlaisii perättömii juoruja .. luulee tietäväsä ihmisestä kaiken vaikkei oikeesti tiijä mittään, mitä toinen on, mitä se on juotunut kokemaan, millanen elämä on takanapäin nuoresta iästä huolimatta ..kaikkien kanssa pittää aijna yrittää tulla toimeen vaikkei haluiskaan, täs lyhyes elämässä on pitäny oppia huomaamaan jo pienes ajas se et kehen voi luottaa ja kehen eij. elämäs joutuu kokee kaikenlaista, pahoi ja hyvii asioita, mut kaikkeen pitää tottuu. pitää tottuu siihen et ihmiset levittää kaikenlaisii asioita mikkä eij paikkaansa pijä, sellasten ihmisten pitää antaa puhuu ja jättää omaa arvoonsa, sen oon oppinu huomaamaan, ihmiset on kateellisii ..
ihmisii on monenlaisii, on sellasii joihin kananttaa luottaa kokosyjämmestää ja voi kertoa kaiken, sit on sellasii joille voi kertua joitakin asioita .. mut sit taas on niitä joitten kans on hyvä olla kaveri sillee et toinen eij toisen elämästä oikeestaan mitään .. ihmisiä on monen erillaisii ..
ihmiset joihin voi oikeesti luottaa ja joille voi kertoa kaiken tietäen sen että ne pitävät sen vaij omana tietonaan, tapahtuu mitä tahansa eijvät ala puhumaan pahaa ja levittelemään asioita etiäppäin- niitä ihmisia on hyvin harvassa, mutta ne ihmiset jotka tämän taidon omaavat on pidettävä lähellä sydäntä ..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.