IRC-Galleria

HenCha

HenCha

odottaa kesää

Blogimerkintä

« Uudempi -

201Maanantai 27.10.2008 11:37

Kiitos kaikille äänestäneille. Sain aivan mahtavat 201 ääntä, joista tietenkin 1 oli omani, mutta se että 200 ihmistä luotti minuun on todella hieno asia. Vaikka se ei aivan valtuustopaikkaan riittänyt, oli se ensikertalaiselle mainio lukema. Täytyy muistaa, että minulla oli käytännössä 100% nettikampanja - en ollut kertaakaan missään jakamassa flyereita, enkä luukuttanut mainoksiani ihmisten postiluukkuun. Minulla ei ollut myöskään mitään julkisuuden tuomaa etua.

Varavaltuutetuksi pääsin ja hyvin todennäköisesti tulen vaikuttamaan Oulun politiikkaan niin lautakuntatasolla, kuin mahdollisesti myös ihan valtuustossakin. Onnittelut Kokoomukselle ja Perussuomalaisille vaalivoitosta, onnittelut myös kansalle, joka ymmärsi olla äänestämättä vasemmistoa :)

Aion jatkaa kirjoitteluani myös vaalien jälkeen aina kun aikaa riittää, olen saanut paljon positiivista palautetta ja se kieltämättä kannustaa jatkamaan. Toivon että mahdolliset lukijani (ja tukijani) olisivat minuun yhteydessä tulevalla valtuustokaudella, jotta voin kuunnella minua äänestäneiden ihmisten ääntä siinä tapauksessa, että pääsen johonkin vaikuttamaan - teidän asianne ovat myös minun asioitani!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.