IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Olen kultivoitunut kaulamakkara

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vitun sama.Tiistai 29.07.2014 07:31

Olen kuullut huhuja, että on muka liian kuuma. Tai lämmintä. Tai vaikeaa olla. Mystistä.

Mielenkiintoisesti ihmiset jaksaa valittaa kuumuudesta, kylmyydestä ja mm. kaikesta mitä on olemassa. Ei kai sitä saatana koskaan tyytyväinen voi olla? Toki sitä itsekin joskus saattaa huomata, että ajatus kiertää sen lämmön ympärillä, mutta jos on niin vitun kuuma ja hankala olla, niin eikö sitä voisi sitten asialle ihan oikeasti tehdä jotain? Ei se viilentyminen kuitenkaan niin mahdottoman kompleksinen asia ole.

Tälle persoonalle on muodostunut kesäksi kuuttimainen pulahtelu suosioon. Viime kesänä en uinut. Tavoitteeksi tälle kesää tuli otettua se kertaluontoinen riisuutuminen, mutta jo neljä kertaa olen uinut. Sen pahuuden lisäksi olen harjoittanut varjoisia paikkoja ja viileää ajattelua siitä, että tämä LÄMPÖ ei tule kestämään kovinkaan pitkään. Kohta on viileää. Tai kylmää. Vituissa jääpuikot ja kyrvät kasvaa sisäänpäin. Ei sillä että se muuttaisi henk.koht. elämää mihinkään.

Ottakaa nyt ihmiset se perse sieltä kuumuudesta pois ja nauttikaa kun kerrankin täällä VITUN aromailla saa nauttia jostakin lämmöstä. Vaikka tuskimpa te kehityvammaiset sellaiseen pystytte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.