IRC-Galleria

Hurzi

Hurzi

Wolves will never let us forget..
Miksi? Oi miksi, Irc-Galleria on nykyään joku ircgalleria-ii2-facebook-foorumi-sekoitus-elämänkorvike-uskonto-elämäntapa!?

Joskus tässä jokunen aika sitten irc-galleria oli mielestäni todella simppeli, kaunis, ja helppo käyttää. Ihmiset puhuivat omalla murteellaan ja SUOMEA. Ei mitään extratoimintoja tai muuta outoa.

Miksi hemmetissä sitä on pitänyt väkisin vääntämällä vääntää sellaiseksi, ettei vähemmän nettiä käyttävä vahingossakaan osaa sitä käyttää tai edes ymmärtää?
Ja joka sana on kulemani mukaan vielä suomeakin? Missähän päin mahdollisesti? Nettilandiassa? Nyt on jotain hemmetin skypeja, blogeja, chatteja, modeja.. lista tuntuu jatkuvan niin pitkälle kun vain mielikuvitusta riittää..

Kysymys kuuluu, MIKSI täällä PITÄISI pystyä tekemään muutakin kun pitämään kuvakollaasia elämästään, ja kommentoimaan kavereidensa lisäämiä kuvia?

Miksi nykyään kun kysyt joltakin tietokoneen ulkopuolella, vaikkapa kaupassa käydessäsi, tutulta tai puolitutulta:
"Moi! Mitä sulle kuuluu?"
Vastauksen voi olettaa olevan tätä luokkaa:
"Siis ei sua salee kiinnost ko et galtsuskaa o mua stalkan"
tai
"Sori mullon nyt kauhee kiire mut sähän olit "dfty?" mun nikki on vaihtunu ja oon nykyään kfshfhkf, jutellaan siel lisää?"

Siis mitä helev.. Okei, vaikka nuo lauseet suomeksi tajuaisikin, niin on hyvin mielenkiintoista miksi ihmiset OLETTAVAT, että yhteydenpitoautomatiikka on suoraan yhteydessä irc-galleriaan tänä päivänä, ja sinne lopullisesti siirtynyt? Missä puhelin? Eikö kukaan enää lähetä postia? Siis ei sitä sähköistä... Tai että ihmisillä saa olla ihan YKSITYISYYS? Entä kaverit ja ystävät? Ne joihin pidetään yhteyttä kasvotusten, heitä NÄKEMÄLLÄ! "in real! livenä!"
Tai missä kastenimet? ja niiden käyttö?

Nykyään täällä on ties mitä mustia listoja ja estoja sun muuta ihan järjetöntä paskaa, ja vaikka kuinka salaisit omat tietosi niin ei SILTIKÄÄN voi olla täysin varma että joku toinen tietää kaupassakäynnistäsi lähtien ja jopa kelloa myöten mihin aikaan on koneella oltu ja mitä muuta mahdollisesti tehty samalla, kotona paskalla käynnistä, soijapapujen ja peflettien hakemiseen kioskilta? JÄRJETÖNTÄ!
Eikö se loppupeleistä olekaan sitten ihmisen YKSITYISasia käykö paskalla samalla kun "juttelee kaverilleen tietokoneen-välityksellä" vai en? Mä oon luullu.. Oon kai sit ollu väärässä?

Onko ihmisillä nykyään oman-elämän-puutos-tauti? Kuulostaa niin vakavalta sairaudelta, että suuntaisin lääkäriin samantien jos itse sellaisesta kärsisin!

Missä YKSITYISYYS!?
Tunteeko sitä käsitettä täällä Nettilandiassa enää kukaan?
Onko tämä vain vainoharhaista paskaa?
VAI, Onko muillakin ollut samankaltaisia ajatuksia?

Ainut hyvä täällä uudistuneessa irc-galleriassa on se, että sentään suomeksi on vielä kaikki tekstit ja ihmetykset! (toisin kuin facebookissa, joka sekin vaan oikuttelee koko ajan, ja suomi on suomenenglanninmökellystä, sekin sellasta helkatin kapulakieltä että eihän sitä tajuais edes savolainenkaan!)

pitääkö munkin nyt ensin kirjautua ulos täältä, ja sitten kirjautua sisään päästäkseni vanhalle tutulle "etusivulle?" mennä etusivun kautta muuttamaan tietoja jos haluan niitä muuttaa? olis tosi kiva vaihtaa jotain henkilökohtaisia asetuksia, mut hitto ku osais käyttää tätä ees sitä vertaa että löytäisi ne vanhat tutut "irc-gallerian säännöt" jostain..?

Kai mä sit vaan oon tyhmä mut..

Onko tää muille sit niin simppeli? Kysympä vaan!

Ja olen muuten sitä mieltä että jokainen kirjoittakoon niinkuin haluaa, täällä Nettilandiassa, mutta eikö sen ulkopuolella voisi puhua ilman kapulakieltä, puhekielellä, tai miksei jos haluaa, jopa kirjakielellä? Onko suomelta katoamassa se, jonka se kaaaaauan aikaa sitten vaatimalla itselleen vaati, SUOMEN-kieli?


********************************************************


Ja onko täällä Nettilandiassa enää sellaista paikkaa, jossa voisi pitää itsestään ja elämästään kuvakollaasia? Ilman että kirjoittelee jokatoiseen kuvaan "huomioita sun muita tekstejä, tai kertoo pilkuntarkasti jokaikisen näennäisen tai näkymättömän muutoksen?"

Saako tästä paikasta enää muokattua itselle sopivaa vaihtoehtoa, vai onko kannattavampaa etsiä toinen?? Vanha-Irc-Galleria!?


Hurttta on puhunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.