IRC-Galleria

Jack84XX

Jack84XX

Ei suju asiat taaskaan ei, koskahan tämä piina jo riittäs.

Yö saapui taasSunnuntai 31.12.2023 01:06

Otin tuossa yöpalaa yhden pihvin ku illalla paistoin tarvitsin hemmottelua joten investoin hyvään koska pian alkaa mädät päättäjät ja yhteiskunta kiristään hirttoköyttä tyhmyyttään nii tiedä miten kuukauden päästä pärjää ja orjaksi en ala enkä nöyrtymään idioottien edessä, tämä hulliuus joka on tekosyiden varjolla luotu sais loppua. . .

Haluun irti mätäpaiseesta ja päättää itse elämästäni tai voihan seki loppua jos ei muuta ole. . .

Ei ole hauskaa ajatella synkkiä mutta ellei asiat muutu suopeaksi en ala kärsiä, kaikkeen ei pysty ja tietysti ei kuunnella kärsineen ääntä mutta katsotaan miten äijän käy ja tein tästä vuodesta pienen videonki tubeen ja kuten monet on huomannu en kaunistele totuutta, se ei kuulu mun luonteeseen ja minulla on pokkaa sanoa suoraan mutta tietty jos ilkeilen huolimattomasti aivan väärälle niin toki osaan myöntää että yli meni ja tahdon hyvittää mokani mutta tästä maasta on luotu todella huono ja kaikkea kiristetään että NS herroilla olis varaa enemmän vaikka eivät tarvitse mitään ei kerrassaan mitään -_-

Vain jotka ansaitseen ja ovat viisaita he tarvitsevat. Taidan olla puhunut tällä erää mutta kyllä vääryyksistä ihmistä kohtaan monet muutkin helisee mutta pitäisi vaan avata suu eikä pelätä läpimätää systeemiä, haluan irti lopullisesti sillä mitta on aika täynnä.

Nyt olen puhunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.