IRC-Galleria

JamesRandom

JamesRandom

"Se kuvaaja"

ottaa aivoon ja pahasti.Perjantai 18.08.2006 20:02

miks pitää olla pissis että vois fanittaa portugalin maajoukkuetta ja c.ronaldoa?
miks en oo pissis ku fanitan Torresia, Cannavaroa, Shevaa, Figoa yms.?




sitäpaitsi kyllä miehetki voi esineellistää julkkisnaiset, joten voimme me naisetkin(tässä tapauksessa nuori tyttö) esineistää julkimomiehet, kuten jotkut juuri näitä jalkapalloilijoita. mutta mulle taidot futiksessa on tärkeämpiä ku joku vitun ulkönäkö. en tiiä kenelle mä tässä ees mitään yritän todistella mutta vituttaa ku jätkät jotka luulee tietävänsä kaiken futiksesta(ja muijat muka ei mitään) luulee olevansa jotenki meijän naispuolisten futisfanien yläpuolella.

SUKUPUOLISYRJINTÄÄ VITTU!


jopa suomen naisten futiksen maajoukkue taitaa olla parempi ku tää meidän miesten maajoukkue. aika noloa sanoisinko. ja samalla sitä että me naiset päihitetään miehet jopa futiksessa. se on tullu monta kertaa todistettua arkielämässä :D

mulle muuten turha enää ikinä tulla valittamaan siitä etten oo suomen joukkueen puolella. vitut. ne on paskoja jokatapauksessa, mun hurraaminen ei auta mitään.
myöntäkää nyt jo et suomi pärjää paremmin jääkiekossa(hmm.. siinäki hävittiin sitten ruotsille) ja siinä mä oonki suomen puolella, mut futiksessa? no fucking way!



kiitos ja näkemiin.

halit eräälle ihanalle tytölle jolla on nyt vähän vaikeat ajat <3 you know who you are, i hope.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.