IRC-Galleria

Jertsu

Jertsu

Elämä on kuin pokeri. jos ei ole paria niin täytyy olla hyvä käsi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.06.2016 23:47

Hei sinä joka tätä luet just nyt. Tiesitkös että ne asiat ei valittamalla parane. Tee niille jotain.
Seksi; jos et sitä saa, niin ensiapuna voit vetää hanskaan, jonka jälkeen hanki itsellesi se vitun panopuu tai mikä vaan, mutta älä valita siitä nettiin, ketään ei kiinnosta. Oikeasti. Tän asian osalta sen panetuksesta kärsivän pitää olla aktiivinen, edes se maksullinen nainen ei tule sulta sitä poistamaan ellet tee asiaan aloitetta. Halut ne on vittu hirvelläkin.
Krapula; Kuka käski ottaa sen yhden(toista) verran liikaa viime iltana? Katso peiliin, ota buranaa (mieluiten sitä 9 millistä, hae appelsiini(pipppelsiini)mehua ja mene peiton alle runkkaamaan pahis krapula panetus pois. Sen jälkeen hae kebabbia lisää, koska oksensit ne edelliset ylös viime yönä taksijonossa sen minihameisen ylimielisen näköinen juuri 18 täyttäneen bimbon päälle, joka kirosi sinut sitten alimpaan helvettiin. Omapahan on paskaolosi, kärs.. nauti siitä nyt sitten kun kerran eilenkin vielä tuntui hyvin luonnistuvan.. mutta älä valita!
Vitutus; Tähän on vaihtoehtoja monia, mutta se huonoin niistä on se mitä yleisimmiten käytät, eli suollat kaiken negatiivisuuden jätteesi nettiin muiden luettavaksi.Negatiiviset asiat somessa "myyvät" kyllä hyvin mutta ketään ei kiinnosta, ota puhelin käteesi (lue ei muna) ja soita kaverillesi ja sovi treffit. Keskustelkaa. Ainiin, ethän sinä saatana edes osaa kaverisi luo muuta kuin facebookin henkilöhaku syöttölinkin kautta.. Okei otetaan vaan sitä 9mm sitten.. löytyy kylppärin peilikaapin ylimmältä hyllyltä. Siivoa sitten jälkes myös sen jälkeen, ettei muiden tartte potea vitutusta sotkujesi takia!
Kiire; Ota jarrua ja yks bisse. Tai äkkilähtö. Ja nyt en puhu ulkomaanmatkasta. (oli paska myönneetään)
Stressi; Mene työpaikallesi pomosi oven eteen, vedä housut kinttuun ja pyllistä pomosi suuntaan laittaen samalla toisen käden kansainvälisen käsimerkin valmiuteen ja työnnä se hitaasti perseeseesi. Älä pieraise. ÄLÄKÄ KAKKAA! Sen jälkeen työsi ei varmasti stressaa enää, sillä joudut todennäköisesti etsimään uuden, etenkin jos tuon äskeisen toteuttaessasi pomollasi sattui olemaan huoneessaan asiakkaita..
Sairaudet; Mene lääkäriin, älä demi.fi:n äläkä myöskään googleta mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.