IRC-Galleria

JustJack

JustJack

Tulossa: Popcult Helsinki sekä Helsinki Lolita Convention! <3

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.04.2008 23:47

Kattooks kukaan tota suomen huippumalli haussa?? Aivan uskomattomia ruikuttajia osa niistä tytöistä!!!! Se yks alka ITKEMÄÄN sen takia että sen piti olla kahden metrin korkeudessa pyörällä??? mitä helvettiä??? "tää oli vaikeinta mitä mun on koskaan pitäny tehdä!!" missä pullossa sut on kasvatettu?!?! ihmistet jonottaa innolla heurekaan että siellä pääsevät pyörän selkään kolme kertaa niin korkeelle kun tossa ohjelmassa!!!
Ja sit hirvee parkuminen kun niitä pyydetään liikkumaan ja pitämään huolta ittestään?? mitä vittua ne sitten odotti??? ne haluaa huippumalliksi, millä ne luuli sinne sitten pääsevänsä? roikkuvalla perseellä ja alleilla vai?!?!? 'Jos mulla olis sellanen kroppa ni mä vittu pitäsin siitä kiinni.
Sit vielä se joka ei ees halunnu enää olla siellä!!kuinkakohan moni likka oikeesti tappais olla sen tilalla ja olis valmis tekemään työtä sen eteen?!?!?


Helvetti mitä ruikuttajia. Ei mikään ihme etten siedä ikäisteni seuraa. Vain hyvin harva tapaus jota oikeesti siedän. Noilla ihmisillä ei oikeesti oo mitään sisältöä elämässään, kuhan pääsee johonki vitun realityyn.... T_T


Ja ei hätää, ei tarvitse sanoa "että miksi katsot jos oikeest ärsyttää noin paljon", katsoin koska olin kiinnostunut, ja kun ärsyynnyin, vaihdoin kanavaa! Turhaan mä sen enempää kidutan itseäni :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.