IRC-Galleria

LOHTUASunnuntai 18.05.2008 02:11

Etukäteen varoitus KIRJOITUS VIRHEISTÄ syy kyyneleet jokka verhoavat poskiani kun vesiputous,sydäntäni jota ikävä puristaa.Omaa Eino Leinoamme mukaellen tämän laitan :
*Nyt olet vapaa
*Mukana tuulen saat kulkea rajoilla ajattomuuden
*Olet kimallus tähtien,olet pilvien lento ja kasteisen aamun pisara hento.
*Et ole poissa vaan luoksemme saavut mukana jokaisen nousevan aamun ja tummuvan illan myötä toivotat sä meille hyvää yötä.
Uskon että:
Aivan taivaan laidalla on paikka nimeltä Sateenkaarisilta.Lemmikit,jotka ovat olleet täällä erityisen läheisiä ja Rakkaita jollekullen menevät pois nukuttuaan sinne.
Siellä on kaikille Rakkaille ystävillemme niittyjä ja kukkuloita joilla ne viuvat juosta ja leikkiä vapaasti yhdessä kaikki.
Ruokaa,vettä ja auringonpaistetta ikuista on yllin kyllin ja kaikilla ystävillämme Rakkaimillamme on lämmintä ja mukavaa.
Kaikki jokka ovat olleet vanhoja ja sairaita saavat takaisin voimansa ja elämänhalunsa parantuvat ja tulevat jälleen vahvoiksi juuri sellaisiksi jona ovat muistoisamme ja unelmissamme menneistä ajoista ja päivistä.
Eläimet ovat onnellisia ja ja tyytyväisiä on vain yksi pieni asia: Kukin niistä kaipaa jotakuta hyvin Rakasta joka niiden täytyi jättää jälkeensä ne juoksevat ja leikkivät iloisina kunnes tulee päivä jona yksi yhtäkkiä kääntää päätään ja pysähtyy katsomaan kaukaisuuteen silmät kirkkaana jännittyneenä tarkkaillen koko ruumis oikein innosta väristen äkkiä se alkaa juosta pois ryhmänsä luota lentäen yhä nopeammin yli vihreän ruohon se on havainnut sinut kun sinä ja Rakas ystäväsi jälleen tapaatte.Te pysytte yhdessä riemukkaana jälleen näkemisestä ettekä koskaan enään eroa.
Iloiset suudelmat satelevat kasvoillesi kätesi hyväilee rakasta päätä ja katsot vielä kerran rakkaan lemmikkisi luottavaisiin silmiin jotka niin kauan oli pois elämästäsi mutteivät koskaan Sydämestäsi sitten ylitätte sateenkaarisillan yhdessä.................muok hieman tuntematton tekstistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.