IRC-Galleria

Kotimatkalle..Perjantai 21.12.2007 21:52

Nyt on kaikki kokeet ohi ja tavarat pakattu pyyhettä lukuunottamatta. Ja kuivettuaan sekin ahdetaan jo ennestäänkin ylitäyteen matkalaukkuun. Molemmat matkalukut menee tällä hetkellä kiinni vain istumalla niiden päälle...

Haikea on olo, pari päivää on tässä sanottu hyvästejä kaikille kavereille ja vaihdeltu kortteja ja lahjoja. Vaikka mukava on palata takaisin kotiin, niin kävä jää kaikkia näitä uusia ystäviä joita täällä kerkisi saamaan.

4 final koetta takana, joista fysiikan kurssista tuli jo tulokset: B+. En olisi kyllä vuoden alussa osannu odottaa saavani fysiikan kurssista B:tä... mutta nyt sekin paholainen on suoritettu eikä siitä tarttee sit enää suomessa huolehtia :)
Muut kokeet tuntuivat aika helpoille verrattuna välikokeisiin, mutta eihän sitä ikinä tiedä miten käy ennen kun saa tulokset takaisin. Jokaiselle proffalle piti viedä kirjekuori postimerkkeineen ja osoitteineen jos haluaa kokeensa takaisin arvostelun jälkeen. Paikalliset tietysti voivat hakea omansa tammikuussa, mutta me kun ei olla täällä enää silloin... Ensi viikolla pitäisi tulla suoritusmerkinnät yliopiston intranettiin. Että siihen asti ollaan jännityksessa muiden kurssien suhteen. Kyllä niiden kaikkien läpi ainakin pitäisi mennä :)

Tänään ohjelmassa vielä peittojen ja tyynyjen myymistä eteenpäin, viimeinen ruokailu yliopiston ruokalassa ja illalla puolikas bar crowl. Bussi lähtee keskustasta 1.55 lauantai aamuna jonne saan onneksi kyydin kämppikseltäni ja Chicagossa ollaan 6 aikoihin aamulla. Lento Chicagosta lähtee 4.15pm joten lentokentällä on aikaa odotella. Ilman tavaroita voisi jopa piipahtaa Chihagossa muutenkin, mutta taitaa jäädä väliin repun ja 2 ison matkalaukun kanssa :)
Koneen vaihto Wienissä ja Helsingissä ollaan 2 aikaan sunnuntai-iltapäivällä. Siitä sitten vielä junalla Joensuuhun äipän luokse joulun viettoon ja uuden vuoden jälkeen Kuopioon omaan kotiin <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.