IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

[Ei aihetta]Perjantai 22.08.2008 00:36

Lähes kaksi viikkoa koulua takana eikä yhtään myöhästymistä/lintsailua/puhuttelua. Hyvä minä!

Tänä vuonna on paljon paljon äänekkäämpi ja eläväisempi luokka kuin viime vuonna, kaikki ukaltaa puhua toisilleen ja minä olen lyöttäytynyt yhteen kahden muun tytön kanssa ja meistä on nyt tullut/tulossa luokan kauhukakarat. >8) "Me pahat" Kuten taululle kirjoitin meistä piirtämäni yhteiskuvan yläpuolelle.

Ne teki mulle irokeesin. :3 Siis eivät sentään leikanneet mutta laittoivat hiuslakalla pystyyn. Se on hjaano. Keesini siis. Mutta yksi huono puoli on se että ampiaiset tykkää mun hiuslakan hahusta niin ne pörräilee vähän väliä pään ympärillä ja minä ampiais kammoisena aina juoksen sitten jonnekkin puskaan piiloon..

Käytiin tänään melomassa liikkatunnilla. Me pahat (siis me kolme viime viikolla toisiimme tutustunutta kaverusta) soudeltiin jossain kaukana kun olis pitäny tulla takaisin rantaan jo.
Me keksittiin semmonen hieno tapa liikkua ilman että tarvi käyttää melaa. Hidas mutta hauska tapa edetä, en osaa selittää miten se tehtiin joten en edes yritä. :b

Tämä vuosi näyttäisi olevan paljon hauskempi kuin viime vuosi. :)

///Ei olisi pitänyt sanoa että ei yhtään myöhästymistä kahteen viikkoon kun oli vasta torstai. Myöhästyin heti perjantai aamuna. Hyvä minä..


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.