IRC-Galleria

KenZii-

KenZii-

Dulcius Ex Asperis (Vaikeuksien jälkeen tulee onni) ♥

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 23.03.2010 21:08

Viime perjantaina kun käväsin koulussa (vaik ei olekaan perjantaisin koulua) nii ope sano, et meillä on vielä muutama päivä aikaa tehä noit kaavoja ja protoja valmiiksi plus muut paperityöt, niin mitä se ilmottaa tänään! ME TEHÄÄNKI VITUN PARITYÖNÄ JTN VITUN EKOKENKÄÄ >.<
Sit se vielä harmittelee et ku puolet luokasta on jäljessä. Mistäköhän vittu johtuis? Ku se aika ei riitä ku mennään niiden tahissa jotka on nopeita (tyyliin jotku 3 ihmistä) ja sit muiden pitää kauheella kiirellä tehä ne jutut valmiiksi. Miten siinäki oppii ku ei kerkee kunnolla ees tajuamaan niitä asioita? Kysynpä vaan.

Myönnän olevani hidas ja myönnän myös sen, että ei voi ikuisuuksiin tehä yhtä työtä, mut jumalauta kun on varattu yks jakso johonki hommaan (miinus, et niitä tiettyjä tunteja jolloin näitä tehään on vaan se pari pv vk) niin olis kiva saaha sitä opetusta koko siltä ajalta. Kun opekin on sairastellu ja ku tätä kuluvaa jaksoa oli käyty 3 vk niin kyseisen open tunteja oli ollu tasan yksi. Ja niit olis pitäny olla se 6 pv ja sekin aika meni tietty muuhun hommaan joten se söi sitä aikaa ikävästi. En tarkoita et kaikki on huonoja ihmisiä ja ite olisin se täydellinen lapsi (voi, kyllä tiedän, etten todellakaan ole), mut mulla vaan ärsyttää.

Ja kun mulle ja parille muulle tytölle sanottiin et "ku te ootte noin jäljessä..." niin meinas vähän palaa käämit. Kaveri näyttiki keskaria silleen et ope ei nähny kuitenkaan. Ensinnäki, mie en ees ole niin paljon jäljessä.
-_-

Avauduin. Anteeksi, oli vain pakko purkaa sydäntäni ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.