IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Kovia kokenut mies makaaTorstai 30.10.2014 19:29

"Minä pyyhin pois sinun rikkomuksesi niin kuin pilven ja sinun syntisi niin kuin sumun. Palaja minun tyköni, sillä minä lunastan sinut." (Jes.44:22.) <3 Viimeisin voimin taas eteesi käyn, ilta laskeutuu kaupunkiin...viimeisin voimin taas eteesi käyn, olen kulkenut uuvuksiin. Minä huudan varjoista maan, panen toivoni Lunastajaan. Käsiisi suuriin, oi Jumalani, tahdon antaa nyt henkeni. Oi Jeesus, Rakkahin Jeesus, sinä armahdat, siinä ristisi juurella, siinä lepo koittaa, toivo epätoivon voittaa, sydän puhdistuu, sydän puhdistuu. <3 Hyvää siunattua päivää rakkaat ystävät, yhdessä matka jatkuu eteenpäin. <3


Paha homma ja olen kokenut tuon..





Tuota olen kokenut kun olin reisussa ja yötä jouduin olemaan. Ikävältä tuo tuntuu ja pahalta. Tuossa kuvassa ei voi muutakuin olla kristuksen kanssa 24h.

Tuota olen aina tarkoittanut että pitää tuollaisia auttaa kun näkee. Nuo on parempia ihmisiä kuin ne jotka pitää tervettä ihmistää ensin kaverina ja näyttää sillä kuinka on hyvä, ja hyvä ystävä mutta kun tosi paikka tulee että kipeäksi tulee niin kehuja joka on ystävänä pitänyt, ja näyttänyt kuka hän on niin ei yhteyttä pidä koska hylkää ystävänsä sen sairauden takia.

Millainen uskova tai ystävä, uskovaystävä oikee sellainen on? itse pidän sellaisia jotka toisen jättää sairauden takia, pidän pahoina jotka miettii sitten että nyt se on parantunut ja mennään takaisin. Miksi antaa itseä satuttaa kun sen voi lopettaa vain jättämällä sellaisen omaan arvoonsa ja antaa kokea itse miltä tuntuu. Auttaa sitten kun sillä on paha olla niin silloin ystävyys yhdistää.

Rakas taivaallinen isämme. Rukoilen että me kaikki täällä maan päällä auttaisimme toisiamme ja sinä herra meidän luojamme joka sikisi pyhästä hengestä, synnyit neitssyt mariasta, koskemattomasta mariasta, Jeesus kristus joka sovitti syntimme ristillä että pelastuisimme pahalta.

Rakas luojamme kristus joka kuulet meidän rukouksemme niin sanoit että tehkää niinkuin minä olen tehnyt ja opettanut. Minä rukoilen sinua jeesus kristus tänään sillä avun huuto on jo kuultu ja apua tarvitsevat saisivat apua.

Sinun nimessä kristus ne jotka kasteen on jo saaneet niin he tekisivät työtä sinun nimessä sillä matteus 28 luvussa, lähetyskäsky jossa sinä kristus sanot: Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen . ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää.

Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." Kiitos Herra, meidän luojamme, Jeesus kristus että jaksat tänäänkin olla meidän kanssa loppuun asti. amen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.