IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

17 Vapaudu synnistäTiistai 30.06.2015 17:27

Jaak 15:14... jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä vetää ja houkuttelee;
15 kun sitten himo on tullut raskaaksi, synnyttää se synnin, mutta kun synti on täytetty, synnyttää se kuoleman.

Jos uskovainen lankeaa syntiin, on hän langennut pois armosta.

Gal 5:4 Te olette joutuneet pois Kristuksesta, te, jotka tahdotte lain KAUTTA tulla vanhurskaiksi; te olette langenneet pois armosta.

Jos uskovainen lankeaa syntiin, Jeesus ei enää ole hänessä.

2. Kor 13:5 "Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.
6. Minä toivon teidän tulevan tuntemaan, että me emme ole niitä, jotka eivät koetusta kestä."

Korota Jumalaa, älä itseäsi

Emme voi ottaa synnistä vapautumisesta mitään kunniaa itsellemme. Emme saa taistella syntiä vastaan itse omissa voimissamme ja väkinäisesti, sillä silloin se ei merkitse Jumalalle mitään, eikä se ole myöskään meille itsellenne miksikään hyödyksi. Meidän tulee elää uskon KAUTTA Jumalan voimassa.

Joh. 1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä

1. Kor 10:12 Sentähden, joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea.
13 Teitä ei ole kohdannut muu kuin inhimillinen kiusaus; ja Jumala on uskollinen, hän ei salli teitä kiusattavan yli voimienne, vaan salliessaan kiusauksen hän valmistaa myös pääsyn siitä, niin että voitte sen kestää.

Room. 3:27 Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain KAUTTA? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta.

Room. 8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.

Älä aliarvioi lankeemusta

Jos uskovainen ruokkii lihaansa jatkuvasti, niin ennenpitkää hän voi ajautua sellaiseen uskontilaan, että hän lopulta lankeaa syntiin. Jollekin kompastuskivenä voi toimia maallinen musiikki, jollekin toiselle taas intohimoinen urheilu, jollekin jumalattomien kavereiden seura, jollekin harrastus, jollekin työ ja jollekin elokuvat ja tv-ohjelmat. KAIKKI nämä ovat meille luvallisia, mutta mikään niistä ei kasvata meitä hengessä. Ne eivät saa vallita meitä.

1. Kor. 6:12 Kaikki on minulle luvallista, mutta ei kaikki ole hyödyksi; kaikki on minulle luvallista, mutta minä en saa antaa minkään itseäni vallita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.